Als stenen konden vertellen

Als stenen konden vertellen - Henk Rensink | Northernlights300.org

... de kans krijgen ernaar te luisteren. Ook jij hebt een verhaal, dus meld ... Als stegen konden vertellen? - Jouregio ... ... Onder mijn voeten liggen stenen. Als zij mij konden vertellen welk beloftes ik gedaan heb, wat ik aan anderen heb voorgehouden, waar ik voor ging, zou mogelijk het schaamrood me naar de kaken vliegen. Een spoor van gefaalde voornemens en verbroken beloftes en ik doe alsof ze niet bestaan. Jozua zegt: 'je komt er niet mee weg'. Als stenen konden praten, hadden ze ons heel wat te vertellen. Dit gebi ... 'Als stenen konden vertellen' - Nabij Producties ... . Als stenen konden praten, hadden ze ons heel wat te vertellen. Dit gebied is het Pompeï van Nederland, aldus Hein Klompmaker. Er is hier weinig gebouwd en weinig veranderd. Daardoor is er ontzettend veel bewaard gebleven; dit Geopark is één groot openluchtmuseum. © Nabij Producties 2014. Een SiteOrigin themaSiteOrigin thema 'Als stenen konden vertellen' blikt terug op het rijke verleden van het unieke korpsgebouw van het Leger des Heils aan de Beekstraat in Apeldoorn, van 1894 tot 2019. Vanaf het ontstaan, 125 jaar geleden, tot aan de herbestemming. Dit boek schetst aan......

INFORMATIE

AUTEUR
Henk Rensink
DIMENSIE
9,40 MB
BESTANDSNAAM
Als stenen konden vertellen.pdf

OMSCHRIJVING

"Als stenen konden vertellen' blikt terug op het rijke verleden van het unieke korpsgebouw van het Leger des Heils aan de Beekstraat in Apeldoorn, van 1894 tot 2019. Vanaf het ontstaan, 125 jaar geleden, tot aan de herbestemming. Dit boek schetst aan de hand van foto's en tekeningen de bijzonderheden en gebeurtenissen. Om te herinneren en te gedenken.Henk Rensink (1945) is mondstukspecialist voor blaasmusici, met een praktijk aan huis in Apeldoorn. Daarnaast is hij archivaris en autodidactisch geschiedschrijver. Hij schreef vele bijdragen over historische onderwerpen in en om Apeldoorn, over de lokale Leger des Heils-geschiedenis en over de brassbandmuziek.

Wil je het boek lezen?Als stenen konden vertellen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Henk Rensink. Lezen Als stenen konden vertellen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN