Wijsheid van de ezel

Wijsheid van de ezel - Erik van Vooren | Northernlights300.org

...er filosofie, Bijna Dood Ervaringen, reincarnatie en boekbesprekingen ... Amazon.fr - Wijsheid van de ezel: Mindfulness voor ... ... . Lees ook eens een mooi verhaal in levensles Al heel veel jaren bestudeer ik de betekenis van symbolen en de herkomst en een onderdeel hiervan zijn dierensymbolen. Dieren hebben door de eeuwen heen al een symbool functie, denk maar aan de verhalen uit de bijbel waarin dieren voorkomen en een symbolische betekenis hebben, maar ook in sprookjes en volksverhalen spelen dieren een vaak belangrijke (symbolische) rol. Doe maar gewoon en de wijsheid van de ezel . Bepakt en bezakt Ooit, ... Wijsheid van de ezel | Gratis boeken downloaden in pdf ... ... . Doe maar gewoon en de wijsheid van de ezel . Bepakt en bezakt Ooit, jaren geleden, las ik in de krant een column van een Portugese columnist, die in Nederland woont. Hij vertelde hoe Nederlanders in Portugal altijd foto's maakten van ezels met manden op hun rug etc. Voor hem waren ezels doodgewoon, ... Noté /5: Achetez Wijsheid van de ezel: Mindfulness voor beginners de Van Vooren, Erik: ISBN: 9789020988376 sur amazon.fr, des millions de livres livrés chez vous en 1 jour Om stil van te worden... écht doodstil! We werken al lang met ezels maar zo (zie de foto) hebben we ze er nog nooit bij zien liggen en staan. Een tableau-vivant dat we niet snel zullen vergeten. In onze sessies met ezels werken wij als co-coach - de ezels zijn de echte coach - met de beelden die de dieren ons presenteren in hun reactie op de cliënt. Wijsheid van de ezel. Mindfulness voor beginners. Wat kunnen wij in hemelsnaam van ezels leren? Verrassend veel! Ezels hebben bijvoorbeeld zelden last van chronische stress, burn-out of depressies. Marketinggoeroe Erik Van Vooren meende lange tijd dat zijn drukke leven en helse werktempo op hem geen vat hadden. De Ezel En De Klaproos. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. lekker winkelen zonder zorgen. Gratis verzending vanaf 20,- Bezorging dezelfde dag, 's avonds of in het weekend* ... Wereld van de Wijsheid. Nederlands Paperback ... De ezel en de klaproos Verhalen en gedichten die je even raken … Het boek heeft als leidraad: 'Word als een kind dat nog tijd om te dromen vindt' en wil via verhalen, gedichten en foto's de mens weer in contact brengen met wie hij werkelijk is, met al zijn mogelijkheden, dromen en verlangens. We leven en werken met en voor onze dieren. Samen vormen we een hechte kudde en binnen die kudde leer je te dealen met alle kleuren van de emotie-regenboog. We maken ons zorgen, moeten doorzetten, oefenen geduld, ervaren frustratie, vinden troost, voelen irritatie, hebben humor, ondergaan ongeloof, zijn trots, blij en gelukkig. Alleen is er nu VERDRIET, met hoofdletters....

INFORMATIE

AUTEUR
Erik van Vooren
DIMENSIE
5,75 MB
BESTANDSNAAM
Wijsheid van de ezel.pdf

OMSCHRIJVING

Wat kunnen wij in hemelsnaam van ezels leren? Verrassend veel! Ezels hebben bijvoorbeeld zelden last van chronische stress, burn-out of depressies. Marketinggoeroe Erik Van Vooren meende lange tijd dat zijn drukke leven en helse werktempo op hem geen vat hadden. Tot hartklachten hem ertoe dwongen op zoek te gaan naar een manier om stress beter de baas te blijven. De oplossing? Mindfulness.In dit inspirerende boekje zet hij in zijn kenmerkende no nonsensestijl kort de basisprincipes van mindfulness uiteen, om daarna onmiddellijk over te gaan tot de praktijk. De heel concrete oefeningen laten je toe mindfulness perfect te integreren in je dagelijkse routine: tijdens het ontbijt, in de file, voor een moeilijke vergadering... Perfect voor wie de stress van alledag beter wil leren hanteren, maar geen tijd heeft om dikke boeken te lezen!

Wil je het boek lezen?Wijsheid van de ezel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Erik van Vooren. Lezen Wijsheid van de ezel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN