Keto Stiefcommando

Keto Stiefcommando - Tomas Lieske | Northernlights300.org

...de rue du Faubourg Saint-Denis schrijven onder leiding van Keto Stiefcommando gedichten op helden en brengen die stuk voor stuk naar de basiliek van Saint-Denis ... Keto Stiefcommando Archives - HANTA ... . Zingend en bier in hun droge kelen gietend lopen ze achter de vuilniswagens aan door Parijs. Met Keto Stiefcommando bouwt Lieske zijn Parijse universum verder uit. De ondertitel van het boek luidt: 'Hoe Keto Stiefcommando met zijn jongklomp / de route naar Saint-Denis opnieuw uitvond // Een vertelling in gedichten en prozagedichten'. De bundel bestaat uit vier hoofdstukken, elk ingeleid door een verhalende prozatekst. Poëzie Keto Stiefcommando en zijn bijzondere troeppie zijn terug Beeld ... Keto Stiefcommando - De Gids ... . De bundel bestaat uit vier hoofdstukken, elk ingeleid door een verhalende prozatekst. Poëzie Keto Stiefcommando en zijn bijzondere troeppie zijn terug Beeld Maartje Geels. Sommigen kennen hem misschien nog, Keto Stiefcommando. Hij betrad het toneel in 'Daedalia', de vorige ... In zijn voorlaatste bundel Daedalea bracht Tomas Lieske zijn nieuwste held voor het voetlicht: Keto Stiefcommando, de leider van een groep jongeren die gestrand zijn in de faubourgs van Parijs.Lieske noemt ze 'klonkies', een Afrikaans woord dat associaties oproept met een klont van losse elementen die samengeklonken zijn, maar ook doet denken aan 'jonkies'. Keto Stiefcommando van Tomas Lieske is een vervolg op zijn dichtbundel Daedalea uit 2016, ee...

INFORMATIE

AUTEUR
Tomas Lieske
DIMENSIE
3,43 MB
BESTANDSNAAM
Keto Stiefcommando.pdf

OMSCHRIJVING

De Afrikaanse jongens van de rue du Faubourg Saint-Denis schrijven onder leiding van Keto Stiefcommando gedichten op helden en brengen die stuk voor stuk naar de basiliek van Saint-Denis. Zingend en bier in hun droge kelen gietend lopen ze achter de vuilniswagens aan door Parijs. Ze dragen foto's mee van hun bezongen held en spuiten met rode verf de naam op een monumentale graftombe. Wie zijn die helden van wie zij de kindertijd bezingen? Ze vormen een uiterst eigenaardige verzameling van personen uit de westerse cultuurgeschiedenis: van Garibaldi en Don Quichot tot Eiffel en Thatcher.Actueel, rauw en verwarmend.

Wil je het boek lezen?Keto Stiefcommando in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tomas Lieske. Lezen Keto Stiefcommando Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN