Ik wil, ik wil een krokodil!

Ik wil, ik wil een krokodil! - Vivian den Hollander | Northernlights300.org

...lfde buurt en op Dierendag mogen ze hun huisdier mee naar school nemen ... Ik wil, ik wil een krokodil! 9789000307425 9000307422 ... ... . ... Ik vind ze veel te tam' / Aaahaaaha . Ik wil een krokodil als huisdier Da's nog leuker dan een slang Ik wil een krokodil als huisdier Maar m'n moeder is bij voorbaat bang Ze vindt zo'n beessie veel te eng Dat vind ik grote larie Ze wil dat ik tevreden ben Met een poes of een kanarie Daar word je toch mesjokke van Vandaar dat ik hard gil ... De meeste lachen de Chinezen. Dat is zeker een inventief volk. Ste ... Ik wil, ik wil een krokodil by Vivian den Hollander ... ... De meeste lachen de Chinezen. Dat is zeker een inventief volk. Stel je voor, ze hielden een krokodil aan kettingen vast, zoals een hond, zodat hij hun huis bewaakte. Ik hoorde alleen over één goede krokodil - de krokodil Gena natuurlijk. Anderen zoals hagedissen inademen alleen horror. Krokodillen zijn echter absoluut verbazingwekkende wezens. 'Ik wil actrice worden, in actie- of fantasyfilms. Mijn lievelingsfilm is Matilda. En ik wil naar de ruimte, want ik wil graag astronaut worden, dat wilde papa vroeger ook. Dan wil ik planeten ontdekken en zweven op de maan. En ik wil in een raket zitten, want dan gaat water zweven in van die bolletjes. Ik zou dan naar de koudste planeet gaan ... Il testo e il video della canzone Ik wil een krokodil als huisdier dei Kinderen Voor Kinderen: Ik had op mijn verlanglijstje geschreven (verlanglijstje geschreven) ik wil zo graag een echte krokodil. 9789000307425 9000307422 Ik wil, ik wil een krokodil! In dit boek zijn drie vrolijke verhalen over Lisa en Jimmy gebundeld. In Lekker op vakantie gaat Lisa samen met haar ouders op vakantie naar een h Ik Wil Een Krokodil Als Huisdier This song is by Kinderen Voor Kinderen. Ik had op mijn verlanglijstje geschreven (Verlanglijstje geschreven) Ik wil zo graag een echte krokodil (Echte krokodil) Maar weet je wat m'n moeder heeft gegeven (Moeder heeft gegeven) Een schildpad die ik eigenlijk niet wil Aaahaaa Ik vind zo'n schildp...

INFORMATIE

AUTEUR
Vivian den Hollander
DIMENSIE
5,39 MB
BESTANDSNAAM
Ik wil, ik wil een krokodil!.pdf

OMSCHRIJVING

In dit boek zijn drie vrolijke verhalen over Lisa en Jimmy gebundeld. In Lekker op vakantie gaat Lisa samen met haar ouders op vakantie naar een huisje in het bos. Lisa geniet met volle teugen. En dan hebben haar ouders ook nog een verrassing in petto. In Een stapel dozen en een nieuw huis pakt Lisa samen met Jimmy op geheel eigen wijze speelgoed in, want Lisa gaat verhuizen naar een groter huis. En in Alle dagen dierendag mag de klas van Lisa en Jimmy hun huisdier meenemen naar school en staat Lisa thuis een heel bijzondere verrassing te wachten. Drie grappige, avontuurlijke verhalen die niet alleen prachtig zijn voor kleuters, maar ook voor hun ouders.

Wil je het boek lezen?Ik wil, ik wil een krokodil! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Vivian den Hollander. Lezen Ik wil, ik wil een krokodil! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN