Grote schrijvers van Goethe tot nu (luisterboek)

Grote schrijvers van Goethe tot nu (luisterboek) - Anthonya Visser | Northernlights300.org

...langduriger ongehoorzaamheid dan het afwezige model ... Grote schrijvers van Goethe tot nu - Anthonya Visser ... ... . ... Grote schrijvers van Goethe tot nu (luisterboek) De oorlogsbruid. J ohann Wolfgang von Goethe (1749-1832) was een beroemde Duitse schrijver. Hij is bekend als auteur van invloedrijke romans als Die Leiden des jungen Werthers (1774), Faust (twee delen, 1808 & 1832) en het boek Zur Farbenlehre (1810). Maar de Duitse Goethe had meer te bieden dan alleen mooie literatuur. Hij was ook filosoof, wetenschapper en politicus. ... Grote schrijvers van Goethe tot nu | Luisterboeken ... ... . Hij was ook filosoof, wetenschapper en politicus.. Als denker stond hij bekend om zijn ... Loes den Hollander is een geweldige auteur. Download en lees het boek Zielsverwanten op onze website mmark.nl. Helemaal vrij. U vindt Zielsverwanten in PDF, ePUB, MOBI. Grote schrijvers van Goethe tot nu (luisterboek) De dokter en de dood; GRAN CANARIA (POLYGLOTT) Epos Europa; The Geo coursebook havo/vwo; De probiotica-revolutie; Nietzsche als opvoeder; Pleister 0 - Lampionnen voor Finn; Ik word 13 ! NATUURBERICHT BIOLOGIE 3 VBO/MAVO DR 1; Eerste Hond In De Ruimte; Eindelijk oorlog; Camiel; CHOCOLA; Het ......

INFORMATIE

AUTEUR
Anthonya Visser
DIMENSIE
3,89 MB
BESTANDSNAAM
Grote schrijvers van Goethe tot nu (luisterboek).pdf

OMSCHRIJVING

In deze reeks hoorcolleges behandelt Anthonya Visser belangrijke Duitsetalige schrijvers van de 18e tot en met de 21e eeuw. Teksten van Goethe, Heine, Kafka en anderen worden belicht vanuit literatuurhistorisch perspectief, waarbij vormaspecten vanzelfsprekend ook aan bod komen. Visser gaat eveneens in op de fascinerende politiek-culturele context waarin deze literatuur tot stand is gekomen. De serie eindigt met vier Duitstalige Nobelprijswinnaars van de 20e eeuw: Thomas Mann, Günter Grass, Elfriede Jelinek en Herta Müller.Deze uitgave betreft een audioboek.

Wil je het boek lezen?Grote schrijvers van Goethe tot nu (luisterboek) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anthonya Visser. Lezen Grote schrijvers van Goethe tot nu (luisterboek) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN