De Poort Naar India

De Poort Naar India - Paul Theroux | Northernlights300.org

... Poort Naar India (Onbekende bindwijze). Een Amerikaans echtpaar probeert in een Indiaas hotel hun stoffige huwelijk nieuw leven in te blazen, maar ... 20180629 vrijdag Delhi, India poort, Rajpath en ... ... ... De Poort Naar India Paul Theroux, P. Theroux 9789045000824 Naam, sticker, stempel of persoonlijke boodschap voorin. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2007. Taal: Nederlands. Een Amerikaans echtpaar probeert in een Indiaas hotel hun stoffige huwelijk nieuw leven in te blazen, maar raakt verstrikt in geheime affaires. Bij India Poort staat fine Indian dining centraal. Sinds 1986 zijn wij vanuit Hilversum aan de Gasthuistraat 1 te vinden. Chef Moynul runt vanaf ... De poort naar India van Paul Theroux | Boek en recensies ... ... . Bij India Poort staat fine Indian dining centraal. Sinds 1986 zijn wij vanuit Hilversum aan de Gasthuistraat 1 te vinden. Chef Moynul runt vanaf het begin de keuken en is tien jaar geleden eigenaar geworden van het restaurant. Het menu met uitgebreide keuze is samengesteld uit originele en traditionele Indiase gerechten. Volgens de overlevering was de poort ook het laatste dat de Britten zagen van India zagen, toen ze na de onafhankelijkheid per boot terug huiswaarts keerden. Kies voor een verblijf in het Taj Mahal Palace and Tower Hotel. Dit gracieuze hotel is zelf al een pracht van een blikvanger, maar ligt bovendien direct naast de Gateway of India. India Poort is goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Parkeren kan gemakkelijk in de omgeving. Op 3 minute...

INFORMATIE

AUTEUR
Paul Theroux
DIMENSIE
5,87 MB
BESTANDSNAAM
De Poort Naar India.pdf

OMSCHRIJVING

Een Amerikaans echtpaar probeert in een Indiaas hotel hun stoffige huwelijk nieuw leven in te blazen, maar raakt verstrikt in geheime affaires. Een man wordt door zijn werkgever uitgezonden naar Bombay, maar vindt het er verschrikkelijk en probeert de Indiase werkelijkheid buiten te sluiten. Een jonge vrouw wordt op het station van Bombay door haar reisgenote in de steek gelaten en moet alleen verder reizen. Door een toevallige ontmoeting in de trein krijgt haar reis een heel andere bestemming.

Wil je het boek lezen?De Poort Naar India in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Paul Theroux. Lezen De Poort Naar India Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN