Mijn dyslexie doe-gids

Mijn dyslexie doe-gids - none | Northernlights300.org

....92.00 Verwachte levertijd: 1 dag(en) Levertijd : Voor 20 ... Dyslexie - Gedragsproblemen in de klas ... .00 uur met ... Mijn dyslexie doe-gids - Zorg in het onderwijs: Remediëren taal en dyslexie - Uitgeverij Abimo - Op onze website kan u kennismaken met educatieve uitgaven, prenten- en jeugdboeken en de auteurs. Aansluitend bij de Dyslexie Survivalgids is er nu Mijn Dyslexie Doe-gids.Deze gids heeft als doel kinderen met dyslexie concreet hulp te bieden bij moeilijkheden thuis en in de klas. Aan de hand van de doe-opdrachten worden problemen besp ... Mijn dyslexie doe-gids - Senso-Care - Materialen voor ... ... . Aan de hand van de doe-opdrachten worden problemen bespreekbaar en begrijpelijk gemaakt. Op een positieve manier krijgen kinderen hulpmiddelen, tips en suggesties aangereikt waarmee ze onmiddellijk aan de slag kunnen. Al deze informatie houden ze bij in hun doe-gids. In deze serie zijn ook verschenen: Mijn autisme doe-gids, Mijn dyslexie doe-gids, Mijn depressie doe-gids, Mijn dyscalculie doe-gids en Mijn AD(H)D doe-gids. Mijn dyslexie doe-gids is als volgt opgebouwd: Uitleg van de ik-kan-het-kaartjes in het midden van de gids Hier ben ik. Het kind kan zichzelf hier tekenen Zelfportret. Lichaamsdelen inkleuren, hoe tevreden ben je over jezelf Ik ben. Woorden kleuren die bij je passen. Dyslexie zie je niet. Stellingen aankruizen ...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
12,49 MB
BESTANDSNAAM
Mijn dyslexie doe-gids.pdf

OMSCHRIJVING

Werd bij jou dyslexie vastgesteld of denk je dat je kenmerken van dyslexie hebt? Wil je er beter mee leren omgaan? Ben je op zoek naar hulp bij moeilijkheden en problemen thuis en op school?Dan is deze doe-gids helemaal iets voor jou!Hij staat vol doe-opdrachten die je alleen of samen met je ouders, (zorg)leerkracht of begeleider kunt uitvoeren.Met deze Doe-gids ga je stapsgewijs op weg om de moeilijkheden aan te pakken, maar ontdek je ook jouw sterktes zodat je er zelf het beste van kunt maken!Kijk binnenin en ontdek:Doe-opdrachten waarbij je jezelf beter leert kennen en begrijpen. Wat vind je fijn om te doen? Wat kun je goed? Wat loopt moeilijk? Welke maatregelen kunnen je je helpen thuis en in de klas? Oefeningen om de kenmerken van dyslexie bij jou in kaart te brengen. Heb je een diagnose? Hoe uit dyslexie zich bij jou?Jouw eigen supertips om te overleven. Welke maatregelen helpen jou het best? Hoe kun je positief doorzetten?Je grootste supporters en hoe je ze kunt bedanken.Ontdek binnen ook de ‘ik-kan-het-kaartjes’. Op deze kaartjes vind je leuke gedachten en tips die je kunnen helpen om het jou thuis of op school makkelijker te maken. Ook al gaat het soms wat moeilijk, je leert dat je kunt ‘overleven’!Deze doe-gidsen hebben als doel kinderen concreet hulp te bieden bij moeilijkheden thuis en in de klas. Aan de hand van doe-opdrachten worden problemen bespreekbaar en begrijpelijk gemaakt.Deze opdrachten voeren de kinderen uit, alleen of samen met de (zorg)leerkracht, begeleider of met hun ouders. Op deze manier krijgen ze inzicht in hun eigen moeilijkheden, maar ook in hun sterktes.Op een positieve manier krijgen kinderen hulpmiddelen, tips en suggesties aangereikt waarmee ze onmiddellijk aan de slag kunnen. Al deze informatie houden ze bij in hun doe-gids.Deze doe-gids sluit aan bij De Dyslexie Survivalgids die in heel toegankelijke taal vertelt wat dyslexie is.

Wil je het boek lezen?Mijn dyslexie doe-gids in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Mijn dyslexie doe-gids Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN