Engelen van ijs

Engelen van ijs - Maria Barnas | Northernlights300.org

...en man die verslaafd is aan pillen; haar jeugd in Engeland met een vader die de duivel in haar zag; de angst dat zij enig erfgename is van de waanzieke geest van haar grootmoeder Klara ... De 86 beste afbeeldingen van Me!! | Pistache ijs, Kaasbal ... ... .Marike noteert haar gedachten in dagboeken en bergt dierbare ... Wij willen hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe. Engelen van ijs. Engelen van ijs is het verhaal van een tweeëntwintigjarige vrouw, Marike, die greep wil krijgen op wat haar leven beheerst: de slopende relatie met een man die verslaafd is aan pillen; haar jeugd in Engeland met een vader die de duivel in haar zag; de angst dat zij enig erfgename is van de waanzieke geest van haar grootmoeder Klara. Engelen van ijs Maria Barnas 'Ik geniet ervan een reiziger te zijn, onderweg te zijn. Het raam is als een schilderij dat voortdurend wordt bijgewerkt. Grasvlakken verkleuren van het ... Boekverslag over Engelen van ijs van Maria Barnas ... ... . Engelen van ijs Maria Barnas 'Ik geniet ervan een reiziger te zijn, onderweg te zijn. Het raam is als een schilderij dat voortdurend wordt bijgewerkt. Grasvlakken verkleuren van het helderste tot het dofste groen en krijgen als snijlijnen lange paden of sloten d...

INFORMATIE

AUTEUR
Maria Barnas
DIMENSIE
7,80 MB
BESTANDSNAAM
Engelen van ijs.pdf

OMSCHRIJVING

Engelen van ijs is het verhaal van een tweeëntwintigjarige vrouw, Marike, die greep wil krijgen op wat haar leven beheerst: de slopende relatie met een man die verslaafd is aan pillen haar jeugd in Engeland met een vader die de duivel in haar zag de angst dat zij enig erfgename is van de waanzieke geest van haar grootmoeder Klara.Marike noteert haar gedachten in dagboeken en bergt dierbare spullen op in kistjes die ze begraaft. Ze bewaart haar eigenheid, haar persoonlijkheid, op papier, verstopt haar onder de grond, voor later. Maar Marike vindt pas helderheid wanneer ze haar tante opzoekt, die in een klooster zit op IJsland. Daar, tussen de excentrieke nonnen, krijgt ze weer zin in het leven.Engelen van ijs is een bijzonder debuut. Een aangrijpend en zeer subtiel geschreven verhaal over een jonge vrouw, die de macht over haar gedachten terug probeert te veroveren.

Wil je het boek lezen?Engelen van ijs in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Maria Barnas. Lezen Engelen van ijs Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN