Slapende herinneringen

Slapende herinneringen - Patrick Modiano | Northernlights300.org

...wen die hij destijds op zijn winterse .. ... Slapende herinneringen | Boek.be ... . Slapende herinneringen Het lijkt de drijfveer achter zijn romans, de wens om deze mysteries op te lossen, uit te tekenen voor ze wegzakken in de souterrains van het geheugen. Iedereen heeft van die souterrains, maar het lijkt alsof we tegenwoordig alleen nog maar bezig zijn met de toekomst, onszelf niet de tijd gunnen stil te staan bij wat er ooit was en wie we ooit gekend hebben. Boekrecensie 'Slapende herinneringen' ... 'Slapende herinneringen' van Nobelprijswinnaar Modiano ... ... . Boekrecensie 'Slapende herinneringen' van Nobelprijswinnaar Modiano: een klopjacht op Parijse spoken Ook nu drentelt Modiano als een snuffelende straathond rond een serie mysterieuze, kortstondige ... Slapende herinneringen; Slapende herinneringen Patrick Modiano. Parijs in de jaren zestig. Het waren opwindende tijden, jongeren klommen op de barricaden, vochten tegen de bestaande gezagsverhoudingen en eisten meer vrijheid. Maar niet iedereen deelt hetzelfde verleden. De hoofdpersoon in ... Slapende herinneringen is de eerste roman van Patrick Modiano sinds het winnen van de Nobelprijs voor de Literatuur in 2014. Modiano is een oeuvrebouwer bij uitstek. Een schrijver die steeds 'hetzelfde' boek schrijft, maar toch elke keer ongelooflijk raak weet te schieten. Lees „Slapende herinneringen" door Patrick Modiano verkrijgbaar bij Rakuten Kob...

INFORMATIE

AUTEUR
Patrick Modiano
DIMENSIE
4,10 MB
BESTANDSNAAM
Slapende herinneringen.pdf

OMSCHRIJVING

Parijs in de jaren zestig. Het waren opwindende tijden, jongeren klommen op de barricaden, vochten tegen de bestaande gezagsverhoudingen en eisten meer vrijheid. Maar niet iedereen deelt hetzelfde verleden. De hoofdpersoon in Slapende herinneringen herinnert zich vooral de vrouwen die hij destijds op zijn winterse zwerftochten door de stad ontmoette, mysterieuze vrouwen die hij probeerde te vergeten nadat ze uit zijn leven verdwenen maar die, soms pas na tientallen jaren, terugkeerden in zijn gedachten.Het spookt in het huis van het geheugen, dat is wat Modiano in Slapende herinneringen laat zien: als we ouder worden, dringt wat we verdrongen zich weer op, en het is zinloos om ervan weg te lopen.

Wil je het boek lezen?Slapende herinneringen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Patrick Modiano. Lezen Slapende herinneringen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN