Jezus, het onbekende verhaal

Jezus, het onbekende verhaal - Gerjo van der Horst | Northernlights300.org

...ie beweerde dat God spoedig zou ingrijpen in de loop van de geschiedenis, de bestaande aardse orde volkomen veranderen en Zijn ... Amazon.fr - Jezus, het onbekende verhaal - Horst, Gerjo ... ... ... Free 2-day shipping on qualified orders over $35. Buy Jezus, het onbekende verhaal (Paperback) at Walmart.com Jezus, het onbekende verhaal | Horst, Gerjo van der | ISBN: 9789081991049 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. Noté /5. Retrouvez Jezus, het onbekende verhaal et des millions de livres en stock sur Amazon.fr. Achetez neuf ou d'occasion Sprookjes ... Jezus, het onbekende verhaal - SpiritueelBoek.nl ... . Retrouvez Jezus, het onbekende verhaal et des millions de livres en stock sur Amazon.fr. Achetez neuf ou d'occasion Sprookjes top 100 juni 2020. 1. Het gevonden geld - 2. De drie kleine biggetjes - 3. Roodkapje - 4. De legende van het Solse Gat - 5. Klein Duimpje - 6. De mooie heks - 7. De haas en de schildpad - 8. Raponsje (Rapunzel) - 9. De geesten van de nacht - 10. Assepoester. Actueel overzicht van de meest gelezen sprookjes, volksverhalen, sagen en legenden van de wereld. Get this from a library! Jezus, het onbekende verhaal. [Gerjo van der Horst] -- Het leven van Jezus, zijn jeugd, zijn reizen en zijn relaties, gebaseerd op oude geschriften die de Bijbelse canon niet haalden. Hoofdstuk 1 Verwerping en dood van Jezus. Hoofdstuk 2 Jezus' laatste profetisch teken: zijn dood als door anderen te interpreteren. Sectie III Het christelijk verhaal na Jezus' dood: het rijk Gods krijgt het gelaat van Jezus Christus Hoofdstuk 1 Het aanstoot nemen der leerlingen aan Jezus' arrestatie en terechtstelling Bestel Jezus, het onbekende verhaal Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Jezus, het verhaal van een levende ... Maar de formule 'uit de doden' is ook in het oude testament niet onbekend 14. In het nieuwe testament is een werkwoordelijke uitdrukking in connectie met 'uit de doden' weliswaar haast uitsluitend alleen in verband met Jezus' verrijzenis gebruikt, ......

INFORMATIE

AUTEUR
Gerjo van der Horst
DIMENSIE
4,32 MB
BESTANDSNAAM
Jezus, het onbekende verhaal.pdf

OMSCHRIJVING

De meeste mensen kennen Jezus vanuit de vier evangeliën in de Bijbel en hebben zich op basis daarvan een beeld gevormd. In onze tijd zijn geschriften gevonden die een heel andere Jezus laten zien, zoals het Thomas Evangelie, het Evangelie van Maria Magdalena en het Judas Evangelie. Op basis van deze oude geschriften weeft de auteur prachtige spirituele inzichten door het verhaal. Zo is Judas eindelijk niet meer de boeman en Maria Magdalena niet meer de hoer. Ook de jeugd van Jezus komt uitgebreid aan bod, het onbekende verhaal dat niet in de Bijbel te vinden is.Niet eerder kwam Jezus in een boek zo dichtbij. Als lezer word je van het begin af aan meegezogen in het verhaal. Zo menselijk is zijn worsteling met de last die op zijn schouders is gelegd en zo herkenbaar zijn de keuzes waarvoor hij komt te staan dat menigeen zichzelf in hem zal herkennen.''Jezus, het onbekende verhaal'' is een heruitgave van het boek ''De spirituele Jezus''. In deze versie zijn enkele Bijbelse passages vervangen door meer spirituele teksten. Nog duidelijker komt naar voren dat we Jezus kunnen zien als een belangrijke spirituele leraar, in de lijn van Lao Tse, Buddha en Zarathustra. Een aanrader voor wie 'De spirituele Jezus'' nog niet heeft gelezen!Reacties van lezers:"Wat een fantastisch boek is "Jezus, het onbekende verhaal'. Ik was er ontroerd van en het kwam precies op het juiste moment op mijn pad. Mijn compliment.""Bij toeval liep ik tegen het boek "Jezus, het onbekende verhaal' aan en ik werd in het diepst van mijn ziel geraakt. Wat heb je het verhaal mooi verteld, zo positief en zo puur. Ik heb zelfs hier en daar een traantje weggepinkt…"""Jezus, het onbekende verhaal', een boek als een warm bad. Heel erg bedankt, Gerjo!"

Wil je het boek lezen?Jezus, het onbekende verhaal in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gerjo van der Horst. Lezen Jezus, het onbekende verhaal Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN