Het fluwelen labyrinth

Het fluwelen labyrinth - Jan van Aken | Northernlights300.org

...heeft. De stad waar hij woont is hij in de afgelopen jaren steeds meer gaan zien als een draaikolk die hem mee de diepte in wil zuigen ... Het fluwelen labyrint - Jan van Aken - Savannah Bay ... . Maar hij ontmoette er ook zijn onbereikbare geliefde Isida. Het fluwelen Labyrint (Paperback). Einar heeft gebroken met zijn vroegere leven. De stad waar hij woont is hij steeds meer gaan zien als een draaikolk... Korte kenschets: de hoofdpersoon zwerft, het verhaal zwerft. Einar waart rond in het Fluwelen Labyrinth - de binnenstad van Amsterdam - in de jaren 1980. Hij dacht dat hij daaraan ontsnapt was, ... Het fluwelen Labyrint door Jan van Aken (paperback ... ... . Einar waart rond in het Fluwelen Labyrinth - de binnenstad van Amsterdam - in de jaren 1980. Hij dacht dat hij daaraan ontsnapt was, want afgekickt, maar hij ziet om naar zijn geliefde Isida, die is blijven gebruiken. Het fluwelen labyrint speelt zich af in het Amsterdam van de jaren tachtig. De schrijver laat er geen twijfel over bestaan dat het ook bij dit boek, dat speelt op de 'tijdloze dag' 8-8-1988, gaat om een historische roman. Het Fluwelen Labyrint Jan van Aken. Einar heeft gebroken met zijn vroegere leven. De stad waar hij woont is hij steeds meer gaan zien als een draaikolk die hem mee de diepte in wil zuigen. Maar hij ontmoette er ook zijn liefde Isida. 'Het fluwelen Labyrint' door Jan van Aken - Onze prijs: €15,00 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis Het fluwelen labyrint. Na enkele historische romans over het verre verleden te hebben geschreven, richt Jan van Aken zich met Het Fluwelen Labyrint op de recente geschiedenis: de jaren tachtig van de vorige eeuw. De tit...

INFORMATIE

AUTEUR
Jan van Aken
DIMENSIE
8,49 MB
BESTANDSNAAM
Het fluwelen labyrinth.pdf

OMSCHRIJVING

In deze weergaloze kroniek van de jaren tachtig beschrijft Jan van Aken de belevenissen van Einar, een man die met zijn vroegere leven gebroken heeft. De stad waar hij woont is hij in de afgelopen jaren steeds meer gaan zien als een draaikolk die hem mee de diepte in wil zuigen. Maar hij ontmoette er ook zijn onbereikbare geliefde Isida.Einar beseft dat hij en Isida in verschillende werelden leven die steeds verder uit elkaar drijven. Enerzijds is er het ‘fluwelen labyrint’, de mythische kleurenwerveling van een reeds vervlogen reputatie; anderzijds is er de grauwe werkelijkheid van de jaren tachtig. Wanneer Einar op een dag een briefje van Isida aantreft, besluit hij nog één poging te doen om haar te vinden. Hij wil Isida redden uit haar uitzichtloze bestaan, maar de vraag is of hun werelden elkaar ooit nog kunnen raken.

Wil je het boek lezen?Het fluwelen labyrinth in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan van Aken. Lezen Het fluwelen labyrinth Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN