De bezetene

De bezetene - Craig Parshall | Northernlights300.org

...000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan ... Boekwinkeltjes.nl - Blatty, William Peter - De Bezetene ... ... . Takuan 01 De bezetene - kan je hier kopen in onze online stripwinkel De bezetene komt uit de leesmap 1 euro foto 1: nr 1 de bezetene verzendkosten zijn voor de koper ophalen kan ook zie ook mijn andere advertenties De bezetene, van Craig Parshall. Artikelnummer: 9789085203162. Bestel met gratis verzending vanaf 20 euro De Bezetene | ISBN 9789060570128 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. William Peter Blatty De bezeten ... Synoniemen van bezetene; ander woord voor bezetene ... ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. William Peter Blatty De bezetene. Gedrukt boek . Een twaalfjarig meisje wordt door de duivel bezeten. Nadat enkele jezuïeten zich voor haar opofferen, lukt het de demon uit te bannen. Genre Fictie, Griezelverhaal Onderwerpen Proza (romans/novellen), romans en novellen ; vertaald Taal...

INFORMATIE

AUTEUR
Craig Parshall
DIMENSIE
5,4 MB
BESTANDSNAAM
De bezetene.pdf

OMSCHRIJVING

In zijn jeugd heeft Trevor Black geestelijke krachten ontketend die hij toen nog niet kon bevatten. Jaren later is Trevor een succesvolle strafrechtadvocaat in New York, met een dure Aston Martin en een mooie vrouw. Door een bijzondere gebeurtenis ontvangt hij een moeilijke en belastende gave: hij kan het onzichtbare zien. En alle kwade machten die hij nu kan zien, hebben het op hem gemunt.Als een van Trevors vroegere vrienden wordt vermoord, lijkt de werkwijze griezelig veel op een andere serie schokkende moorden die al eerder op Trevors pad kwamen. Dus moet Trevor terug naar zijn geboortegrond om een moordenaar te vinden... Niet alleen om zijn eigen persoonlijke demonen onder ogen te komen, maar ook de bovennatuurlijke.

Wil je het boek lezen?De bezetene in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Craig Parshall. Lezen De bezetene Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN