Het keerpunt

Het keerpunt - Theo van Rijn | Northernlights300.org

... dorpscafé. café 't Keerpunt werd in 1750 gebouwd in opdracht van verlaatmeester Willem Grevijlink ... Het keerpunt - Wikipedia ... . Hij verkocht in het verlaathuis al een borrel aan de wachtende schippers en hij besloot een… Keerpunt Het keerpunt bij zwemmen wordt gebruikt om bij het bereiken van het eind van het zwembad van zwemrichting te veranderen. Er zijn drie technieken, die bij wedstrijden worden gebruikt: Hat afzetten doet de zwemmer onder water. Met het afzetten probeert de zwemmer zo veel mogelijk afstand te winnen. Postadres: Christelijke G ... CL&W Antwerpen, Leren en Werken - CLWA - Het Keerpunt ... . Met het afzetten probeert de zwemmer zo veel mogelijk afstand te winnen. Postadres: Christelijke Gemeente 'Het Keerpunt' p/a Weersterweg 20 A 8747 NS Wons telefoon: 0517-853265 Geschreven bij Het Keerpunt. Het boek begint in de besneeuwde bergen van Montana, waar 2 skieërs het lijk vinden van een jonge vrouw. Het is duidelijk dat ze al een tijdje dood is. Later wordt ontdekt dat de vrouw voortvluchtig was, en gezocht werd door de FBI. Haar naam is Abbie Cooper. CLW ANTWERPEN - Het Keerpunt. CLW ANTWERPEN - Het Keerpunt biedt deeltijds onderwijs (leren en werken) aan in de domeinen Administratie, Handel, Horeca, Mode, Personenzorg en Sport- en vrije tijd.. CLW ANTWERPEN - Het Keerpunt biedt voltijds onderwijs (duaal leren) aan in het domein Pers...

INFORMATIE

AUTEUR
Theo van Rijn
DIMENSIE
8,82 MB
BESTANDSNAAM
Het keerpunt.pdf

OMSCHRIJVING

Sinds 2009 organiseert LetterRijn een jaarlijkse verhalenwedstrijd. Het `recept is even simpel als uitdagend; schrijf een op het opgegeven thema gebaseerd verhaal en doe dat in een vooraf aangegeven aantal woorden. Na het sluiten van de inzendtermijn buigt een jury zich over de inzendingen. Daarna gaan de verhalen naar een redactieteam en het redigeren ligt er een manuscript. Ook voor het beeld van de cover was er, deze keer voor het eerst, een wedstrijd. Het Keerpunt bevat 51 verhalen van evenzoveel auteurs. Ze schetsen een situatie als gevolg waarvan het leven van de hoofdpersoon een drastische wending krijgt. De vertellingen zijn soms ontroerend maar ook dramatisch, gruwelijk en lief. LetterRijn wil met de verhalenwedstrijden mensen een kans op een debuut geven en hoopt ze daarmee te stimuleren om verder te gaan met schrijven. Eerder verschenen: Verhalen van de straat (2009), Adrenaline (2010) en 30 Openbaringen (2011).

Wil je het boek lezen?Het keerpunt in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Theo van Rijn. Lezen Het keerpunt Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN