Een opgeruimd hoofd in 7 stappen

Een opgeruimd hoofd in 7 stappen - Jolanda Meijer | Northernlights300.org

...pruimen. Dit praktische boek helpt je om in 7 overzichtelijke stappen je hoofd op te ruimen ... Een opgeruimd hoofd in 7 stappen | Meijer | 9789491757327 ... ... . Je ontdekt wat jou in de weg zit, hoe je weer op adem komt en ruimte voor jezelf verovert. Een opgeruimd hoofd is als een opgeruimd huis. Opruimen tips: in 6 stappen een opgeruimd huis. De volgende stappen helpen je bij het opruimen en minimaliseren, bijvoorbeeld in je huis: Stap 1: Plan bewust de tijd voor opruimen. Gemiddeld kost het opruimen van je huis een dag tijd; trek deze tijd er ook bewust voor u ... Is het je allemaal even teveel? Een opgeruimd hoofd in 7 ... ... . Gemiddeld kost het opruimen van je huis een dag tijd; trek deze tijd er ook bewust voor uit! Er zijn qua opruimplanning in grondslag 2 manieren: Heb jij ook zo veel aan je hoofd? Heb je het gevoel dat je geleefd wordt in plaats van dat je leeft? Dan loop je de kans dat het elastiek knapt. Tenzij je gaat opruimen. Dit praktische boek helpt je om in 7 overzichtelijke stappen je hoofd op te ruimen. Je ontdekt wat jou in de weg zit, hoe je weer op adem komt en ruimte voor jezelf verovert.Een opgeruimd hoofd is als een opgeruimd huis. Je ... Stressklachten vormen de belangrijkste verzuimoorzaak en komen op steeds jongere leeftijd voor. In Een opgeruimd hoofd in 7 stappen beschrijft Jolanda Meijer hoe je weer rust in je hoofd krijgt. Een opgeruimd hoofd in 7 stappen van Jolanda Meijer, 9789491757327 voor € 18,95 bij Businezz. Geen verzendkosten vanaf € 20,-. Een opgeruimd hoofd in 7 stappen van Jolanda Meijer (boek, paperback, ISBN 9789491757327). Heb jij ook zo veel aan je hoofd? Heb je het gevoel dat je geleefd wordt in plaats van dat je leeft? Dan loop je de kans... Een opgeruimd hoofd in 7 stappen. Heb jij ook zo veel aan je hoofd? Heb je het gevoel dat je geleefd wordt in plaats van dat je leeft? Dan loop je de kans dat het elastiek knapt. Tenzij je gaat opruimen. Dit praktische boek helpt je om in 7 overzichtelijke stappen je hoofd op te ruimen. Je ontdekt wat jou in de weg zit, hoe je weer op adem komt en ruimte voor jezelf verovert. Dan loop je de kans dat het elastiek knapt. Tenzij je gaat opruimen. Dit praktische boek helpt je om in 7 overzichtelijke stappen je hoofd op te ruimen. Je ontdekt wat jou in de weg zit, hoe je weer op adem komt en ruimte voor jezelf verovert. Een opgeruimd hoofd is als een opgeruimd huis. Heb jij ook zo veel aan je hoofd? Heb je het gevoel dat je geleefd wordt in plaats van dat je leeft? Dan loop je de kans dat het elastiek knapt. Tenzij je gaat opruimen. Dit praktische boek helpt je om in 7 overzichtelijke stappen je hoofd op te ruimen. • Ik heb het druk met een aantal projecten en heb daar echt geen tijd voor • Als ik het doe, wil ik het graag goed doen en op dit moment kan ik dat niet . Jolanda Meijer is auteur van Een opgeruimd hoofd in 7 stappen. Een uitgave van BigBusinessPublishers. Deze blog 'Een opgeruimd hoofd in 7 stappen' is eerder verschenen op deze pagina....

INFORMATIE

AUTEUR
Jolanda Meijer
DIMENSIE
11,25 MB
BESTANDSNAAM
Een opgeruimd hoofd in 7 stappen.pdf

OMSCHRIJVING

Heb jij ook zo veel aan je hoofd? Heb je het gevoel dat je geleefd wordt in plaats van dat je leeft? Dan loop je de kans dat het elastiek knapt. Tenzij je gaat opruimen. Dit praktische boek helpt je om in 7 overzichtelijke stappen je hoofd op te ruimen. Je ontdekt wat jou in de weg zit, hoe je weer op adem komt en ruimte voor jezelf verovert.Een opgeruimd hoofd is als een opgeruimd huis. Je krijgt rust en overzicht door afscheid te nemen van gedachten en gevoelens die jou niet langer helpen, je sorteert wat je wilt bewaren en geeft alles een plek. De oefeningen en tips nodigen uit om zelf meteen aan de slag te gaan. Je leert om je niet langer te laten leiden door plichtsbesef en schuldgevoel maar om keuzes te maken op basis van je eigen verlangens.Jolanda Meijer (ex-KLM) is een expert in ruimte winnen en overzicht creëren. In haar praktijk De Ruimtewinner Coaching & Training begeleidt ze mensen die door allerlei oorzaken uit balans zijn geraakt om weer rust en ruimte in hun leven te ervaren. Zij geeft tevens bedrijfstrainingen die gericht zijn op stressreductie en verbetering van persoonlijke effectiviteit.

Wil je het boek lezen?Een opgeruimd hoofd in 7 stappen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jolanda Meijer. Lezen Een opgeruimd hoofd in 7 stappen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN