De duivel draagt Prada

De duivel draagt Prada - Lauren Weisberger | Northernlights300.org

...isberger. Het werk kan worden gerekend tot de chicklit ... De duivel draagt Prada - 10 CD luisterboek - nieuw in seal ... ... . Het boek werd in 2006 verfilmd als The Devil Wears Prada. Verhaal Het verhaal gaat over Andrea ... Geschreven bij De Duivel Draagt Prada. In je ergste dromen zou je nog niet zo'n baas willen hebben, wat een harteloos monster! Ik heb zelf bij een reclamebureau gewerkt en de eigenaresse kwam een heel eind in de richting, maar Miranda, de hoofdredacteur van het modeblad Runway, spant toch echt de kroon. De duivel draagt prada Auteur Lauren Weisberger Genr ... Boekrecensie: De Duivel Draagt Prada - Lauren Weisberger ... ... . De duivel draagt prada Auteur Lauren Weisberger Genre Chicklit. Eerste uitgave mei 2003 Pagina's 360 ... De Nederlandse titel van het boek, De duivel draagt Prada, is een letterlijke vertaling van de oorspronkelijk Engelse titel: The devil wears Prada. Het verwijst naar het personage Miranda Priestly, de hoofdredactrice van het blad Runway en Andy's baas, die voortdurend onmogelijke eisen stelt, een wrede houdin...

INFORMATIE

AUTEUR
Lauren Weisberger
DIMENSIE
3,98 MB
BESTANDSNAAM
De duivel draagt Prada.pdf

OMSCHRIJVING

Andrea Sachs is net aangenomen als de nieuwe assistent van de alom gevreesde en bewonderde hoofdredacteur van het tijdschrift Runway, Miranda Priestley. Elke dag wordt Andrea zwaar op de proef gesteld als de commando's van Miranda door de telefoon klinken. Terwijl haar werkdagen steeds langer worden en de eisen steeds extremer, realiseert Andrea zich dat het baantje waar duizenden een moord voor zouden doen haar het leven flink onmogelijk maakt.

Wil je het boek lezen?De duivel draagt Prada in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lauren Weisberger. Lezen De duivel draagt Prada Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN