Stoppen Met Roken Voor Vrouwen

Stoppen Met Roken Voor Vrouwen - Allen Carr | Northernlights300.org

...n kind kunnen overbrengen. In Stoppen met roken voor vrouwen vertelt Allen Carr hoe je zonder noemenswaardige onthoudingsverschijnselen voorgoed verlost kunt worden van deze verslaving ... Stoppen met roken voor vrouwen - Allen Carr ... ... . Geschreven bij Stoppen met roken voor vrouwen. Toen ik bedacht dat ik wilde stoppen met roken, had ik nog niet bedacht hoe ik dat wilde gaan doen. Ik rookte vanaf mijn 16de en ben nu 23 jaar en ik ben een keer 1 (!!)dag 'gestopt' (toen ik doodziek in bed lag en ik mezelf niet 2 trappen omlaag kreeg) maar de drang naar een sigaret was zo groot dat ik het niet volhield en alles op alles zette om ... De V-MIS is een stappenplan voor de begeleiding van zwangere vrouwen bij het stoppen met roken. Door aan te sluiten bij de motivatie van de cliënt, en eventueel haar rokende partn ... bol.com | Stoppen met roken voor vrouwen, Allen Carr ... ... ... De V-MIS is een stappenplan voor de begeleiding van zwangere vrouwen bij het stoppen met roken. Door aan te sluiten bij de motivatie van de cliënt, en eventueel haar rokende partner, geeft u in korte tijd zo effectief mogelijk voorlichting over roken. Stoppen met roken: herstel longen & gevolgen voor lichaam Dat roken slecht is voor de gezondheid, daar is zowat iedereen het over eens. Roken verhoogt de kans op longkanker en maakt de roker kwetsbaarder voor ha...

INFORMATIE

AUTEUR
Allen Carr
DIMENSIE
12,24 MB
BESTANDSNAAM
Stoppen Met Roken Voor Vrouwen.pdf

OMSCHRIJVING

Speciaal voor vrouwen schreef Allen Carr dit boek over stoppen met roken. Zijn methode, die al miljoenen mensen over de hele wereld voorgoed van het roken heeft afgeholpen, is er op gericht de mechanismen die een roker doet roken te ontrafelen. Wie eenmaal begrijpt hoe dat mechanisme werkt, merkt zelf dat stoppen eigenlijk heel eenvoudig is. Voor vrouwen is stoppen met roken extra belangrijk, omdat zij immers met hun rookgedrag schadelijke stoffen op hun ongeboren kind kunnen overbrengen. In Stoppen met roken voor vrouwen vertelt Allen Carr: * waarom juist vrouwen het vaak moeilijk vinden om te stoppen* hoe de Carr-methode werkt* hoe u zonder afschrikwekkende plaatjes en praatjes van het roken af kunt komen* hoe u zonder gewichtstoename kunt stoppen* hoe u zonder noemenswaardige onthoudingsverschijnselen voorgoed verlost kunt worden van deze verslaving.

Wil je het boek lezen?Stoppen Met Roken Voor Vrouwen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Allen Carr. Lezen Stoppen Met Roken Voor Vrouwen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN