Schijfwereldreeks - 21 - Houzee!

Schijfwereldreeks - 21 - Houzee! - Terry Pratchett | Northernlights300.org

...ett, Terry, Ittekot, Venugopalan: Amazon ... Schijfwereldreeks - 32 - Een hoed van lucht - Terry ... ... .co.uk: Kindle Store In dit 22ste deel van de Schijfwereldreeks wordt een nieuw continent op de Schijfwereld ontdekt. IksIksIksIks, een heet, droog en dor werelddeel. Via een badkamerraampje strandt een groep tovenaars op dit 'lost continent'. De magiërs zijn op zoek naar een geneesmiddel voor de Bibliothecaris die steeds van gedaante verandert. De aloude antiheld Rinzwind (bekend van een aantal Schijfwereldreeks - 32 - Een hoed van lucht van Terry Pratchett kopen? Hier zie je waar het boek te koop is. Hardcover, ISBN 9789022543122. Serie: ... Schijfwereld - Wikipedia ... . Hardcover, ISBN 9789022543122. Serie: Schijfwereld Serie van: Terry Pratchett De Schijfwereld bestaat dertig jaar! Om het bijzondere succes van de Schijfwereld-reeks te vieren wordt de hele serie voor het eerst in zijn geheel leverbaar, zodat oude én nieuwe lezers van Terry Pratchett kunnen blijven genieten. De eerste vijftien delen van de Schijfwereld-reeks verschijnen in juni 2008 en de overige delen in Rinzwind zag daar de logica niet van. Het ging niet om het vallen als zodanig, het was het neerkomen… Het oerdeel van de Schijfwereldreeks, waarin we kennis maken met een wereldschijf die rust op de schouders van vier enorme olifanten die getorst worden door de Grote Schildpad. Ga mee met de hilarische expeditie naar de Velgrand van Rinzwind, die sukkel van een tovenaar. Hij is record-international. Champions League winnaar. Voormalig aanvoerder van Oranje. WK-finalist. Celebrity. Kind van het Utrechtse Ondiep. Ajax-icoon. ↳ 21: Jingo - Houzee! ↳ 20: Hogfather - Berevaar ↳ 19: Feet of Clay - Lemen Voeten ↳ 18: Maskerade - Maskerade ↳ 17: Intresting Times - Interessante Tijden ↳ 16: Soul Music - Zieltonen ↳ 15: Men at Arms - Te Wapen ↳ 14: Lords and Ladies - Edele Heren en Dames ↳ 13: Small Gods - Kleingoderij 21: Jingo - Houzee! 21: Jingo - Houzee! Discussie start 1 september 2009. 4 topics • Page 1 of 1. Topics. Replies Views Last post; Personages. by Judy » Sat Aug 27, 2011 3:51 pm. 1 Replies 933 Views Last post by Maaike15274 Mon Aug 29, 2011 9:46 pm; Quotes. by Magraat » Wed Sep 02, 2009 10:01 pm. 3 Replies 879 Views...

INFORMATIE

AUTEUR
Terry Pratchett
DIMENSIE
6,71 MB
BESTANDSNAAM
Schijfwereldreeks - 21 - Houzee!.pdf

OMSCHRIJVING

De boot was ergens op vastgelopen. `Lijkt wel een kip, pa! `Kippen kunnen toch niet zwemmen! `Deze is van ijzer, pa! Pa rende naar achterin de boot. Het was een kip, en van ijzer. Hij was overdekt met schelpen en zeewier en het zeewater droop eraf terwijl hij omhoogrees tegen de sterren. En hij stond op een kruisvormig staketsel. Etnische spanningen leiden tot een oorlog die maar niet wil lukken. Een eiland rijst op uit zee van wie is het? Dondert niet, Eigen Volk Eerst!! Legers en vloten rukken op, maar waar is de vijand? In de woestijn komt het tot een treffen van man tegen man ( nou ja, man). Gelukkig hebben we scheidsrechter Biet.

Wil je het boek lezen?Schijfwereldreeks - 21 - Houzee! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Terry Pratchett. Lezen Schijfwereldreeks - 21 - Houzee! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN