Maki en zijn mobieltje

Maki en zijn mobieltje - Nick Blaser | Northernlights300.org

...obieltje" Nick Blaser, psychiater en auteur van het boek "Maki en zijn mobieltje" heeft dit opgepakt en is hiermee aan de slag gegaan ... ABC Boekenservice - maki en zijn mobieltje ... . Hij heeft - in prachtige metaforen - een voorleesverhaaltje geschreven over Maki. Maki leeft in zijn eigen tuin (zijn gevoelswereld) en vindt op een dag een mobiel. Maki (een ringstaartmaki) ontdekt op een dag een mobieltje,waar hij helemaal geobsedeerd door raakt. Zodanig dat hij geen oog meer heeft voor zijn omgeving en verdwaalt. Hij verliest zich in de virtuele wereld en raakt verwijderd van zichzelf. Het verhaal is een metafoor voor wat we in werkelijkheid ... MAKI en zijn mobieltje in 2020 (met afbeeldingen) | Boeken ... ... . Hij verliest zich in de virtuele wereld en raakt verwijderd van zichzelf. Het verhaal is een metafoor voor wat we in werkelijkheid ook zien gebeuren bij intensief telefoongebruik. Maki en zijn mobieltje (Hardcover). Maki vindt een mobiele telefoon, waarvan hij behoorlijk in de ban raakt -Krijgt of heeft je kind een mobiele... Maki en zijn mobieltje. Maak kans op dit boek want we gaan maar liefst 4 exemplaren verloten van dit boek! Perfect voor een goede begeleiding! Maki en zijn mobieltje. Het Boek Maki en zijn mobieltje is een mooi boek voor jonge kinderen om samen te lezen. Op een leuke manier wordt duidelijk welke invloed een mobiel heeft op je. Dat voor je...

INFORMATIE

AUTEUR
Nick Blaser
DIMENSIE
8,54 MB
BESTANDSNAAM
Maki en zijn mobieltje.pdf

OMSCHRIJVING

Maki vindt een mobiele telefoon, waarvan hij behoorlijk in de ban raakt -Krijgt of heeft je kind een mobiele telefoon? Daarmee heeft het toegang tot een nieuwe, virtuele wereld met oneindig veel mogelijkheden. Om hier op een gezonde en plezierige manier mee om te gaan, is het belangrijk om je bewust te zijn wat het gebruik van een mobieltje betekent voor een kind, voor ouders, voor familie en vrienden. Dit boek is tweeledig. In het eerste gedeelte laat het beeldverhaal van Maki kinderen zien welke invloed het mobieltje heeft op hoe ze zich voelen.Het tweede gedeelte is bedoeld voor ouders. Auteur en psychiater Nick Blaser legt daarin uit wat een mobiele telefoon doet met onze aandacht, onze waarneming en de beleving van het hier en nu. Naast de theorie schetst de auteur ook herkenbare situaties en geeft hij praktische tips. Ook in dit boek: een 'officiële' overeenkomst, waarin je samen met je kind afspraken kunt formuleren en vastleggen.Je kind een mobieltje? Dit boek hoort daarbij!

Wil je het boek lezen?Maki en zijn mobieltje in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nick Blaser. Lezen Maki en zijn mobieltje Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN