Legenden van Troy 2 - De verdronken stad

Legenden van Troy 2 - De verdronken stad - Keramidas | Northernlights300.org

...verloren stad. Logisch, want een verhaal over een verdwenen superbeschaving gaat er als zoete koek in ... Het Paard van Troje - Verhaal uit de Griekse mythologie ... . Maar hoe kwam Plato bij het verhaal over Atlantis? Paris heeft de appel en moet kiezen tussen Hera, Athena en Aphrodite, 1599 De Trojaanse Oorlog speelt een belangrijke rol in de Griekse mythologie.Anders dan vaak gedacht, wordt de geschiedenis niet vermeld in Homerus' epos de Ilias.In de Ilias beschreef Homerus hoe de Grieken, die hij Achaeërs noemde, strijd leverden tegen de Trojanen. De oorlog om Troje was volgens de mythe een tien jaar durende belegering van de stad Troje die bego ... De Verdronken Stad stripverhaal (Legenden van Troy 2 ... ... . De oorlog om Troje was volgens de mythe een tien jaar durende belegering van de stad Troje die begon doordat de Trojaanse prins Paris de vrouw van de koning van Sparta ontvoerde. Menelaüs, de koning van Sparta besloot om de Grieken te verzamelen en naar Troje te trekken om haar te redden. Legenden van Troy - TykkoVol.3 -De reeks Legenden van Troy verhaalt van de...- , Published by: Uitgeverij L, Comic Creator: Kéramidas, Nicolas, Scenario: Arleston ... De naam van het gebied geeft haar geheim al enigszins prijs: het land is verdronken. Eens een heerlijkheid, kende het Land van Saeftinghe tot diep in de zestiende eeuw een intensieve bewoningsgeschiedenis. Toch zag de vroegmoderne mens zich genoodzaakt om het land door het zeewater te laten verzwelgen om niet zelf door een vreemde mogendheid verzwolgen te worden. Bij Fnac heb je keuze uit 2 referenties Legenden van Troy, Levering bij je thuis of in de winkel. Standaardkorting van -5% voor leden. Bekijk ons aanbod of andere producten in ons aanbod Volwassenstrips. Heinrich Schliemann was als kind al dol op het verhaal van Troje. Gedreven door zijn verlangen om de feiten achter de legende van de belegerde stad uit het epos van Homerus te kunnen achterhalen besloot deze Duitse zakenman zijn geld te steken in een speurtocht naar de verdwenen stad....

INFORMATIE

AUTEUR
Keramidas
DIMENSIE
3,64 MB
BESTANDSNAAM
Legenden van Troy 2 - De verdronken stad.pdf

OMSCHRIJVING

De reeks Legenden van Troy bestaat uit een opeenvolging van twee- en drieluiken, die telkens een ander personage uit de geschiedenis van Troy belichten.

Wil je het boek lezen?Legenden van Troy 2 - De verdronken stad in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Keramidas. Lezen Legenden van Troy 2 - De verdronken stad Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN