Het Leugenarchief

Het Leugenarchief - Jac. Toes | Northernlights300.org

...jnsma na het verdwijnen van de PvdA, minister wordt (ministerie van leugens) willen de archivarissen uitbreiding en bouwkundige aanpassingen van het archief ... Bureau ISBN - Het hoogste bod ... . De archivarissen van het leugenarchief willen er extra mensen bij voor de vakken K, T, V en W (Klijnsma algemeen,Thuishulp voor ouderen,Vennepark, Wajong, WMO etc. Boek: Toes en Hoeps - Het leugenarchief Erika (liefsteka) 03-12-2009 11:00 print Wanneer een prachtige Jaguar uit een drive-in woning aan de Amsterdamse grachten komt rijden, wordt de auto vanaf ... Het Leugenarchief - Jac. Toes en Thomas Hoeps (2009) mijn stem. geen stemmen. Nederlands ... Tijdens een bezoek aan Amsterdam ziet de Duitse kunstrestau ... Het leugenarchief van Thomas HoepsJac. ToesToes & Hoeps ... ... ... Het Leugenarchief - Jac. Toes en Thomas Hoeps (2009) mijn stem. geen stemmen. Nederlands ... Tijdens een bezoek aan Amsterdam ziet de Duitse kunstrestaurateur Robert Patati hoe zijn goede vriend Wolfgang om het leven komt als de geleende Jaguar waarin hij zit tot ontploffing wordt gebracht. Het leugenarchief Jac. Toes & Thomas Hoeps. Tijdens een bezoek aan Amsterdam ziet de Duitse kunstrestaurateur Robert Patati hoe zijn goede vriend Wolfgang om het leven komt als de geleende Jaguar waarin hij zit tot ontploffing wordt gebracht. Wolfgang restaureerde het fotoarchief van het Duits-Nederlandse levensmiddelenconcern Duneko. Het leugenarchief is een niet al te dik boek dat erg vlot leest. Met de explosie van de Jaguar en de daaruit voortvloeiende moord op Wolfgang Altenburg begint het boek veelbelovend en heeft het voldoende elementen in zich om er een spannend verhaal van te maken. Get this from a library! Het leugenarchief. [Jac Toes; Thomas Hoeps; Gerda Meijerink] -- Als een restaurateur van oude films in een auto wordt opgeblazen, is het de vraag of hij het doelwit was of de eigenaar van de auto. Het leugenarchief is geen pageturner, maar een goed boek waarin maatschappelijke thema s behandeld worden. Zoals het asielbeleid en de handelswijze van de felle actiegroep BFA (Best for Africa). Een belangrijk deel gaat over het opkopen van Afrikaanse grond door het bedrijf Duneko. Op zoek naar artikelen van Thomas Hoeps? Artikelen van Thomas Hoeps koop je eenvoudig online bij bol.com Snel in huis Veelal gratis verzonden De Raad van State zet waarschijnlijk een rode streep door het besluit van het Letterenfonds om schrijver Jac. Het leugenarchief 2009 (Das Lügenarchiv) Het hoogste bod 2012 (Höchstgebot) Toes, Jac. en Jansen op de Haar, Arnold (Marius Coenraad Domenicus) NL [Thriller] in VN: 07 De twaalfde man 2006 'Daarnaast is er wel degelijk een ve...

INFORMATIE

AUTEUR
Jac. Toes
DIMENSIE
8,4 MB
BESTANDSNAAM
Het Leugenarchief.pdf

OMSCHRIJVING

In Het leugenarchief figureert wederom het opmerkelijke Nederlands-Duitse duo bestaande uit Robert Patati, de eigenzinnige kunstrestaurator uit Krefeld, en Micky Spijker, psychologe en politievrouw uit Arnhem.Wanneer Wolfgang, een collega van Robert, in Amsterdam het beeldarchief van bedrijf Duneko restaureert, komt hij bij een aanslag om het leven. Alles wijst erop dat niet hij maar de CEO van Duneko het doel was. Maar wie heeft het op hem gemunt en waarom? Samen met Micky duikt Robert in het verleden en heden van Duneko, waarbij contacten met foute regeringsleiders en lucratieve handel in biobrandstoffen aan het licht komen. Ook blijken Wolfgangs activiteiten voor Duneko een schimmig tintje te hebben.Een thriller over de verraderlijke werking van het geheugen, over een knipperlichtrelatie, over Afrika als moderne kolonie van de westerse wereld voor de productie van biobrandstoffen, over chantage en steun aan corrupte regeringsleiders.

Wil je het boek lezen?Het Leugenarchief in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jac. Toes. Lezen Het Leugenarchief Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN