De trein naar Pavlovsk en Oostvoorne

De trein naar Pavlovsk en Oostvoorne - Toon Tellegen | Northernlights300.org

...pronkelijke Nederlandse uitgave: Querido, Amsterdam Bindwijze: hardcover Rainbow nr: 1299 Prijs: € 12,50 Verschenen: december 2018 ... De trein naar Pavlovsk en Oostvoorne en andere verhalen ... ... . Toon Tellegen heeft de vader van zijn moeder alleen gekend als een oude man met een grote witte baard. De Trein naar Pavlovsk en Oostvoorne - Toon Tellegen (2000) mijn stem. 3,83 (6) 6 stemmen . Nederlands Psychologisch . 188 pagina's Eerste druk: Querido, Amsterdam (Nederland) Toon Tellegen heeft de ... De teksten zijn van Toon Tellegen die ze vertelt en speelt, afkomstig uit De trein naar Pavlovsk en Oostvoorne, Zoveel was zeker ... De trein naar Pavlovsk en Oostvoorne (e-Book) - Toon ... ... ... De teksten zijn van Toon Tellegen die ze vertelt en speelt, afkomstig uit De trein naar Pavlovsk en Oostvoorne, Zoveel was zeker en Twee oude vrouwtje. De samenstelling en productie was in handen van Corrie van Binsbergen. Het was niet vooraf gepland om een CD te maken van de literaire concerten die in februari 2003 in het Bimhuis te Amsterdam ... Het boek De trein naar Pavlovsk en Oostvoorne, geschreven door Toon Tellegen, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 De trein naar Pavlovsk en Oostvoorne. Bekijk alles van Toon Tellegen. ISBN. 9789041713056. Laat als eerste een recensie achter. Kies uitvoering. Hardcover. €12,50. Hardcover. €18,99. Aantal. In Winkelwagen De trein naar Pavlovsk en Oostvoorne direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. De trein naar Pavlovsk en Oostvoorne book. Read 5 reviews from the world's largest community for readers. 'Het is alsof hij een schat voor ons heeft opge... Voor volwassenen schrijft Tellegen niet alleen poëzie (inmiddels zijn meer dan twintig bundels verschenen), maar ook proza, zoals Twee oude vrouwtjes, Dora, Brieven aan Doornroosje en het voor de Libris Literatuur Prijs genomineerde De trein naar Pavlovsk en Oostvoorne (verhalen die zijn Russische grootvader hem vertelde). Het Boek De trein naar Pavlovsk en Oostvoorne (9021419831) geschreven door Toon Tellegen bestel je op bruna.nl! Toon Tellegen heeft de vader van zijn moeder alleen gekend als oude, bijna blinde man met een witte baard. De trein naar Pavlovsk en Oostvoorne | ISBN 9789021449180 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Sle...

INFORMATIE

AUTEUR
Toon Tellegen
DIMENSIE
12,56 MB
BESTANDSNAAM
De trein naar Pavlovsk en Oostvoorne.pdf

OMSCHRIJVING

Toon Tellegen heeft de vader van zijn moeder alleen gekend als oude man met een witte baard. Deze Egbert Engberts, groothandelaar, was Rusland na de Revolutie in 1918 ontvlucht en zat barstensvol verhalen: weemoedige maar vaak ook grappige en bizarre herinneringen aan zijn oude leven. Hij vertelde dat de Russen elf woorden hebben voor "schuld' en sprak over de niezende neushoorn die door het Winterpaleis van de tsaar denderde.Alle verhalen die zijn Russische grootvader hem vertelde, of had kúnnen vertellen, bracht Toon Tellegen samen in dit liefdevolle eerbetoon. En hij voegde er speciaal voor deze uitgave nieuwe verhalen aan toe.

Wil je het boek lezen?De trein naar Pavlovsk en Oostvoorne in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Toon Tellegen. Lezen De trein naar Pavlovsk en Oostvoorne Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN