2 Methode voor de Pauken

2 Methode voor de Pauken - G. Bomhof | Northernlights300.org

...jn allemaal termen die in de Methode voor pauken aan de orde komen ... pauken - Vertaling Duits-Nederlands ... . Met een overvloed van oefeningen en voordrachtstukken is deze methode een handig hulpmiddel voor iedere Informatie Omstemmen, dempen, tonica, dominant: het zijn allemaal termen die in de Methode voor pauken aan de orde komen. Met een overvloed van oefeningen en voordrachtstukken is deze methode een handig hulpmiddel voor iedere slagwerker die de technische en muzikale principes van het paukenspel wil leren. Wees de eerste om "Gert Bomhof - Methode voor Pauken 2" te beoor ... bol.com | 2 Methode voor de Pauken, G. Bomhof ... ... . Wees de eerste om "Gert Bomhof - Methode voor Pauken 2" te beoordelen Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met * Beschrijving. Omstemmen, dempen, tonica, dominant: het zijn allemaal termen die in de Methode voor pauken aan de orde komen. Met een overvloed van oefeningen en voordrachtstukken is deze methode een handig hulpmiddel voor iedere slagwerker die de technische en muzikale principes van het paukenspel wil leren. Een pauk is een keteltrom met een gedefinieerde toonhoogte.. Op een koperen of kunststof ketel (doorsnede 50 tot 80 cm) is een vel gespannen. Vroeger gebruikte men kalfshuid, maar tegenwoordig steeds vaker synthetisch vervaardigde vellen.Door met een mallet op het vel te slaan klinkt een bepaalde toon. De toonhoogte is afhankelijk van de spanning van het vel en de plaats waarop het vel geraakt ... Gert Bomhof Omstemmen, tonica, dominant...., het zijn allemaal termen die in Methode voor Pauken aan de orde komen. Deze... - Gratis verzending op alle producten binnen Nederland! Naar België voor 4,95 en boven de 50,- ook gratis! - Een zorgvuldig geselecteerd assortiment muziekboeken, muzieklesboeken, play-alongs, muzieklesmethodes, drumstokken en bekkens - Snelle verzending, betrouwbare service, eigen voorraad, regelmatig aanbiedingen - Ook afhalen op afspraak Koop Methode voor Pauken - Deel 2 (Percussie), Gert Bomhof (ISBN 9789043109277) bij Crescendo Music: het grootste assortiment muziekpartituren, bladmuziek, notenleer- en AMV-boeken, met winkels in Antwerpen en Leuven. Methode voor Pauken Deel 2 - Gert Bomhof. Nederlandse methode voor pauken, met vele oefeningen en voordrachtstukken. Omstemmen, dempen, tonica, dominant: het zijn allemaal termen die in de Methode voor pauken aan de orde komen. De pauk is een gestemd slaginstrument. In het symfonie-orkest zijn er altijd twee, soms meer te vinden. Het is een metalen ketel, waarover een kalfs- of kunststof vel gespannen is. Dit instrument kan tonen van verschillende hoogte voortbrengen en worden aangeslagen met stokken met een vilten kop. Van der Glas, de grootste speciaalzaak voor Blaas- en Slagwerkinstrumenten v...

INFORMATIE

AUTEUR
G. Bomhof
DIMENSIE
11,48 MB
BESTANDSNAAM
2 Methode voor de Pauken.pdf

OMSCHRIJVING

2 Methode voor de Pauken 1e druk is een boek van G. Bomhof. ISBN 9789043109277 Met een overvloed van oefeningen en voordrachtstukken is deze methode perfect voor iedere slagwerker die de technische en muzikale principes van het paukenspel wil leren.

Wil je het boek lezen?2 Methode voor de Pauken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur G. Bomhof. Lezen 2 Methode voor de Pauken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN