Van Fokkenmaat tot Hemelvaarder

Van Fokkenmaat tot Hemelvaarder - Cees de Baare | Northernlights300.org

... Cees de Baare schrijft romans, kinderboeken, Engelse en Nederlandse gedichten en bovendien schildert hij ... fokkenmaat - WikiWoordenboek - Wiktionary ... . Meer informatie op mijn website. Op facebook zijn we bevriend en ik kan enorm genieten van zijn gedichten die hij daar soms plaatst. Van Fokkenmaat tot Hemelvaarder is inmiddels zijn zevende. Aangezien zijn hart bij de scheepvaart ligt, zal het niet verbazen dat het een nautische roman is geworden. Net als De Baare zelf begint de hoofdpersoon in het boek als matroos. Cees de Baare. Het boerenarbeider ... Nautische roman in spannende tijden - Binnenvaartkrant ... . Net als De Baare zelf begint de hoofdpersoon in het boek als matroos. Cees de Baare. Het boerenarbeidersgezin Zorgdrager leidt een armoedig bestaan. Van fokkenmaat tot hemelvaarder Karel van der Weide. Titel: Van Fokkenmaat tot Hemelvaarder Auteur: Cees de Baare ISBN: 978.94.6176.888.9 Uitgeverij: Boekscout.nl, Soest Omvang: 248 pagina's ... Van fokkenmaat tot hemelvaarder Cees de Baare. 0. Verschenen in 2012 bij Boekscout VOF. Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0. Thrillers & Spanning Topics 0 Genre Literatuur & Romans, Thrillers & Spanning Avonturenroman Uitgeverij Boekscout VOF Laatste editie 01 januari 2012 De Binnenvaartkrant 14 11 De Binnenvaartkrant 14 11 april 2012 Een 'bovenmaatse' voor het Mallegat DOOR CEES DE Boeken van Cees de Baare lezen? Boeken van Cees de Baare koop je eenvoudig online bij bol.com Gratis retourneren 30 dagen bedenktijd Snel in huis Cees de Baare is the author of Van Fokkenmaat tot Heme...

INFORMATIE

AUTEUR
Cees de Baare
DIMENSIE
12,84 MB
BESTANDSNAAM
Van Fokkenmaat tot Hemelvaarder.pdf

OMSCHRIJVING

Het boerenarbeidersgezin Zorgdrager leidt een armoedig bestaan. Vader Zorgdrager stuurt de elfjarige Cornelis naar Groningen zodat hij als fokkenmaat kan varen aan boord van de koftjalk ?Neerlandia?. Het bevalt hem goed. Jaren later krijgt Cornelis zijn eigen schip en trouwt hij met Stephanie. Samen krijgen ze een zoon genaamd Bram. Uiteindelijk bouwt Cornelis met behulp van een boeren echtpaar dat hem lief is een rederij op. Tijdens de Tweede Wereldoorlog maakt Cornelis en zijn bemanning, tijdens de vaart voor de Engelse marine, angstige en zeer gevaarlijke momenten mee. Een stukje Hollands Glorie verweven in een nautische roman die zich afspeelt tussen 1910-1945.

Wil je het boek lezen?Van Fokkenmaat tot Hemelvaarder in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Cees de Baare. Lezen Van Fokkenmaat tot Hemelvaarder Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN