Steigerjunkie

Steigerjunkie - Wieke van Oordt | Northernlights300.org

...liftte ooit per boot door Nederland… tot Wieke van Oordt het avontuur aanging! Met weinig meer dan een liftbordje met "Schipper, mag ik overvaren?" bezoekt ze in 40 dagen alle Nederlandse provincies ... Scheltema | Zoeken ... . Steigerjunkie (Paperback) Wieke van Oordt. Beoordeel dit product . Skip to the end of the images gallery. Skip to the beginning of the images gallery. € 18,99. Sinds 2015 lid van Thuiswinkel Waarborg Binnen 14 dagen gratis retourneren Op werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL) Bekijk het profiel van Marieke Pameijer op LinkedIn, de grootste professionele community ter wereld. Marieke heeft 7 functies op zijn of haar profiel. Bekijk ... Zomeraanbieding 2020 Gottmer Uitgevers Groep by Gottmer ... ... .00 besteld, volgende werkdag in huis (NL) Bekijk het profiel van Marieke Pameijer op LinkedIn, de grootste professionele community ter wereld. Marieke heeft 7 functies op zijn of haar profiel. Bekijk het volledige profiel op LinkedIn om de connecties van Marieke en vacatures bij vergelijkbare bedrijven te zien. Schrijver & Steigerjunkie. Afgelopen zomer lifte ik per boot door Nederland. Verslag in NRC Handelsblad. In 2020 volgt het boek en de voorstelling: 'Steigerjunkie'. Ook in 2020: Steigerjunkie-podcast: een serie waarin ik de steigers afga, op bootbezoek. Voor een schrijversbezoek, bel je met de Schrijverscentrale. Be...

INFORMATIE

AUTEUR
Wieke van Oordt
DIMENSIE
7,75 MB
BESTANDSNAAM
Steigerjunkie.pdf

OMSCHRIJVING

Niemand liftte ooit per boot door Nederland… tot Wieke van Oordt het avontuur aanging! Met weinig meer dan een liftbordje met "Schipper, mag ik overvaren?" bezoekt ze in 40 dagen alle Nederlandse provincies. Naast alle havens, bruggen, boten en sluizen die ze daarbij tegenkomt, is Wieke met name getroffen door de vriendelijkheid van de mensen die zomaar een wildvreemde mee aan boord nemen. Steigerjunkie is een persoonlijk reisverslag en een portret van ons waterrijke land in al z'n diversiteit.

Wil je het boek lezen?Steigerjunkie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wieke van Oordt. Lezen Steigerjunkie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN