Paard zonder angst

Paard zonder angst - R. Day | Northernlights300.org

...k alles buiten rijden. Zonder zadel rijden echt mijn maatje ... Paard zonder angst druk 1 R Day,… - voor €15,09 ... . Boek: Paardrijden zonder angst. In 12 weken naar meer zekerheid en zelfvertrouwen Door Sylvia Frevest Paardrijden zonder angst 5. Merk: Agradi. Gratis verzending vanaf € 29,- 90 dagen bedenktijd * ... helpen en is een gespecialiseerde Angst instructeur een betere optie die in het echt een paar sessie met jou en het paard doet beter. De meeste angst bij het paardrijden ontstaat door de oncontroleerbaarheid van paarden. Mensen zijn vaak heel erg bang dat ze bijvoorbeeld het te ... bol.com | Paard zonder angst, R. Day | 9789059208193 | Boeken ... . Mensen zijn vaak heel erg bang dat ze bijvoorbeeld het tempo niet kunnen controleren en dat ze niets te zeggen hebben over wat er gebeurt wanneer ze op hun paard zitten. Hippisch therapeute Ellen Bazuin legt uit wat deze angst met je paard doet, waar de angst vandaan komt en hoe je dit kunt oplossen. Cursus Paardrijden zonder angst! ... Daarnaast zijn onze paarden uitgezocht op hun bijzonder brave karakter. De eerste groep ruiters heeft inmiddels het vertrouwen terug gewonnen en kan weer met plezier genieten van het paardrijden. Nou jij nog! Cursus of privéles?! Je kunt kiezen voor deelname aan een 10-delige cursus in groepsverband. Dit artikel gaat over ANGST. Angstige momenten, bang zijn voor bepaalde situaties, bevreesd zijn voor angstige paarden, maar vooral hoe omgaan te met angst en hiermee te leren leven. Angst is een vrij ruim begrip en komt in vele variaties voor. Iedereen is wel eens bang, het zit diep in de mens en is altijd en overal aanwezig.Bij sommige mensen is dit meer zichtbaar, bij anderen diep ... Hierbinnen startte ik het project 'Sensitive Horsemanship' met het doel mensen te verbinden met hun paard door bewust hun sensitiviteit in te zetten. Vervolgens behaalde ik mijn certificaat 'Centered Riding level 1' en startte ik het project 'Paardrijden zonder angst' als ervaringsdeskundige. Hier worden beslissingen genomen zonder invloed van de vrije wil. Dit betekent, dat een bang paard bij een angst prikkel eerst wegrent en dan pas nadenkt. Dit kan tot levensgevaarlijke situaties leiden. Daarom is het van belang, dat je herkent wanneer je paard bang begint te worden....

INFORMATIE

AUTEUR
R. Day
DIMENSIE
12,65 MB
BESTANDSNAAM
Paard zonder angst.pdf

OMSCHRIJVING

Paard zonder angst biedt een effectieve benadering om een rustig maar dapper paard te krijgen, zowel op een concours als thuis. Wanneer u de natuurlijke instincten van een paard begrijpt, kunt u aan zijn gedrag werken en is het mogelijk respect en vertrouwen te ontwikkelen. Door volgens deze methode het paard te beleren, krijgt u een paard dat niet angstig is, en de resultaten zullen blijvend zijn. Twintig basisoefeningen laten u zien hoe u bij een getalenteerd paard 'plankenkoorts' kunt wegnemen, veiliger kunt rijden door 'spoken te verjagen' en een succesvolle samenwerking kunt bereiken.

Wil je het boek lezen?Paard zonder angst in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur R. Day. Lezen Paard zonder angst Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN