Vliegers Boven Lentestad

Vliegers Boven Lentestad - Y. Gong | Northernlights300.org

...n het gewoel. 'Het beste boek over vliegen dat ik ooit heb gelezen,' schreef Soldaat van Oranje Erik Hazelhoff Roelfzema, kort voor hij in 2007 overleed ... Vliegers kleuren de lucht boven Westerhaar | Twenterand ... ... . Het resultaat: een visueel spektakel boven de Noordzee. Alternatieve vliegoefeningen voor Frisian Flag. Vanwege het coronavirus kon de grote internationale oefening Frisian Flag niet doorgaan. Dus bedachten de vliegers 2 iets minder grootschalige alternatieven. Enerzijds werd van 23 tot en met 27 maart geoefend met de Fransen. Vliegers boven Zoutelande. Foto ingezonden in de rubriek Zon, zee en strand op de f ... Vliegers boven Lentestad by Yuhong Gong - goodreads.com ... . Enerzijds werd van 23 tot en met 27 maart geoefend met de Fransen. Vliegers boven Zoutelande. Foto ingezonden in de rubriek Zon, zee en strand op de fotoswebsite ZeelandNet Foto. ZeelandNet maakt gebruik van cookies. We gebruiken cookies voor persoonlijke content en advertenties, voor sociale media en om uw bezoek te analyseren. Welke 1- lijnsvlieger kopen? 1-lijnsvliegers zijn er in veel verschillende soorten en maten te koop. 1-lijnsvliegers zijn daardoor in verschillende categorieën in te delen. Om er achter te komen welke vlieger het beste bij u past is het belangrijk om te weten waarvoor u de vlieger wil gaan gebruiken. Een vlieger kopen doe je namelijk niet elke dag. Hieronder leggen wij uit waar de ... Vliegers boven de IJssel. DEVENTER - In de uiterwaarden, aan de westelijke kant van de IJssel, wordt in het weekeinde van 19 en 20 september weer volop gevliegerd....

INFORMATIE

AUTEUR
Y. Gong
DIMENSIE
3,91 MB
BESTANDSNAAM
Vliegers Boven Lentestad.pdf

OMSCHRIJVING

Meia, een jonge vrouw, keert terug naar de stad waar zij opgroeide - Lentestad. Zij ontmoet er opnieuw haar twee grote jeugdliefdes - een vrouw en een man, die inmiddels met elkaar zijn getrouwd. De man, Duang, is echter de stad en de schande ontvlucht vanwege zijn liefde voor zijn tweelingzusje Xia. Ook ziet Meia er Oom Chu terug, de steeds machtiger wordende theaterregisseur, met zijn onuitputtelijke voorraad verhalen en verzinsels. Het is Xia, die na diens dood de verhalenverteller van Lentestad wordt.“Ze stond tussen twee hoge spitse torens: het verleden en de toekomst.”Met omtrekkende bewegingen trachten Yuhong Gong's personages zich te verzoenen met de ongrijpbare stad van het verleden, en de onmogelijkheden van een gedroomde driehoeksverhouding. In al dan niet gedeelde herinneringen, terugkerende liefdesaffaires en lokale legenden - waaronder die van Lady Lotus, de ‘Ophelia van Lentestad’ en die van club Caesar, het legendarische ‘Bordeel van de Duizend Bloemen’ - beschrijven zij de liefdes, de geuren, de verlangens en het marmer van de stad. VLIEGERS BOVEN LENTESTAD is een zinnelijke roman, vol melancholie en levensvreugde, vol verbeeldingskracht en erotiek.“Hij proefde de lippen van Xia keer op keer. Hij proefde zijn hardnekkige geluk.”Yuhong Gong (1968) is geboren in Kunming, China. Zij studeerde antropologie en archeologie aan de universiteit van Xiamen. In 1990 trok zij naar Londen, waar zij de studie antropologie voortzette, en vervolgens naar Leiden in 1991, alwaar zij Japanologie studeerde. Zij werkt als freelance tolk/vertaalster; voor Uitgeverij De Geus vertaalde zij SPANNEND SPEL van Wang Shuo. VLIEGERS BOVEN LENTESTAD is haar debuut in de Nederlandse literatuur.

Wil je het boek lezen?Vliegers Boven Lentestad in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Y. Gong. Lezen Vliegers Boven Lentestad Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN