Kuikentje Kip en het luchtei

Kuikentje Kip en het luchtei - Diana Kuijpers | Northernlights300.org

...and van het gedrag van de kuikens weet u of het niet te heet of te koud is voor ze ... Van kuikentje tot kip | Versele-Laga Country's Best ... . liggen de kuikens in een kleine cirkel onder de warmtelamp met de kopjes naar buiten gericht dan is de temperatuur optimaal. Drommen ze staande in het midden van de warmte bron samen met de kopjes naar omhoog dan hebben ze het koud. Brahma/kippen ontwikkeling van ei tot kuiken. In het ei zijn alle benodigde bouw en voedingstoffen aanwezig om het kuiken goed te laten groeien, de poreuze schaal zorgt voor een goede vochtverdamping, warmte en zuurstofgahalte. De kip en het kuiken krijgen al een band als het kuiken nog in het ei zit. Het k ... Kuikentje Kip - Training, coaching en opleiding ... . De kip en het kuiken krijgen al een band als het kuiken nog in het ei zit. Het kuiken onthoudt het geluid van zijn moeder. Hij antwoordt met piepgeluiden, terwijl hij nog in het ei zit. Als ze uiteindelijk uit het ei komen zien de kuikens er moe, kleverig en nat uit. Een kip legt zoveel eieren, tot er genoeg zijn om te broeden. Ze houdt de eieren op ongeveer 40° Celsius. Als een ei lang genoeg bebroed is, komt het uit. Het kuikentje maakt de eischaal van binnenuit met de eitand stuk. Na het uitkomen moeten de donsveertjes eerst opdrogen. De hen houdt de kuikens onder haar vleugels warm....

INFORMATIE

AUTEUR
Diana Kuijpers
DIMENSIE
8,5 MB
BESTANDSNAAM
Kuikentje Kip en het luchtei.pdf

OMSCHRIJVING

Krak… Krak… Krak… Op de boerderij worden vijf kleine kuikentjes geboren…Maar één kuikentje is anders dan de rest.Kuikentje Kip is namelijk bang voor de vechtende hanen en ze wordtverdrietig als ze de buurvrouw ziet huilen.Terwijl haar broertjes en zusjes lekker spelen, schuilt Kuikentje Kiponder de vleugels van haar moeder.Ten einde raad gaat Kuikentje Kip naar Oma Kip.En die heeft een heel goed idee…Met prachtige illustraties en herkenbare situaties is dit prentenboek geschikt voor alle kinderen, maar in het bijzonder voor (hoog)gevoelige kinderen en volwassenen. Zonder de term hooggevoeligheid specifiek te noemen, komen symptomen en oplossingen aan bod.Kuikentje Kip en het Luchtei is geschreven door Diana Kuijpers en Floor Koreman. De illustraties zijn gemaakt door Marieke van de Mortel.Diana Kuijpers is Haptotherapeute en Psychosomatisch Fysiotherapeute en Floor Koreman is Orthopedagoge. Met deze achtergrond is het verhaal met achterliggende boodschap tot stand gekomen. Marieke van de Mortel heeft met haar prachtige illustraties Kuikentje Kip een gezicht gegeven.Voor meer informatie kunt u terecht op www.uitgeverijvib.nl en ijk dan zeker ook eens onder het kopje extra en tips.

Wil je het boek lezen?Kuikentje Kip en het luchtei in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Diana Kuijpers. Lezen Kuikentje Kip en het luchtei Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN