Hoe lieflijk is Uw naam

Hoe lieflijk is Uw naam - Andrea van Hartingsveldt-Moree | Northernlights300.org

...men zingen) Het gebruik van was is hier niet fout ... HARTINGSVELDT-MOREE, Andrea - Hoe lieflijk is Uw Naam ... ... . Degene die de vraag uitspreekt, gebruikt de onvoltooid verleden tijd was uit beleefdheid. 'Wat is uw naam?' is confronterender. Door was te gebruiken kan de vraagsteller bovendien aangeven dat hij of zij weet dat de ander zijn naam al genoemd heeft. Ook dit maakt 'Wat was uw naam?' beleefder dan 'Wat is uw naam?' Bestel Hoe lieflijk is Uw naam Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Hoe lieflijk is Uw naam: € 18,95: Zodra je verkering krijgt, begint je verkeringsreis. Misschien heb je al een paar jaar verkering. Mi ... HARTINGSVELDT-MOREE, Andrea - Hoe lieflijk is Uw Naam ... ... . Misschien heb je al een paar jaar verkering. Misschien nog maar een paar weken. Of helemaal nog niet. Voor al deze jongeren is dit boekje bedoeld. Meer dan ooit is het belangrijk om je verkeringstijd Bijbels in te vullen. In Hoe lieflijk is is Uw Naam door Hartingsveldt-Moree, Andrea van, EAN 9789402904536. Hoe lieflijk is Uw naam; Hartingsveldt-Moree, A.M.P.C. van; EAN 9789402904536; CBC; studieboeken - boeken - muziek - antiquariaat...

INFORMATIE

AUTEUR
Andrea van Hartingsveldt-Moree
DIMENSIE
3,37 MB
BESTANDSNAAM
Hoe lieflijk is Uw naam.pdf

OMSCHRIJVING

Zodra je verkering krijgt, begint je verkeringsreis. Misschien heb je al eenpaar jaar verkering. Misschien nog maar een paar weken. Of helemaal nogniet. Voor al deze jongeren is dit boekje bedoeld.Meer dan ooit is het belangrijk om je verkeringstijd Bijbels in te vullen. Inde tijd waarin je leeft, wordt vaak iets heel anders onder liefde verstaandan zoals de Heere liefde bedoeld heeft. Verkeringsreis wil je een Bijbelsenavigatie voor je verkeringstijd geven.Het is daarom niet alleen een leesboek, maar vooral een luisterboek:Wat zegt Gods Woord over liefde en omgaan met elkaar? Het is ook eendoeboek: vragen en voorbeelden nodigen je uit om naar je eigen verkeringte kijken en er samen met je vriend of vriendin – maar ook met je ouders –over in gesprek te gaan.

Wil je het boek lezen?Hoe lieflijk is Uw naam in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Andrea van Hartingsveldt-Moree. Lezen Hoe lieflijk is Uw naam Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN