Grondtrekken Van Het Nederlandse Strafrecht

Grondtrekken Van Het Nederlandse Strafrecht - M.J. Kronenberg | Northernlights300.org

... grondtrekken van het nederlands strafrecht, tentamen, Nijmegen, Strafrecht 1, Samenvatting ... PDF 12 Grondtrekken van het Nederlandse strafrecht FM V03 ... ... Grondtrekken van het Nederlandse strafrecht 9789013093070. Koop dit boek tweedehands via booknext.nl, een marktplaats met 35.000 Boeken. Boek niet goed, stuur het terug. Samenvatting Grondtrekken van het Nederlandse Strafrecht Hoofdstuk 1- 16. Universiteit / hogeschool. Vrije Universiteit Amsterdam. Vak. Beginselen strafrecht (R_BegstrR) Titel van het boek Grondtrekken van het Nederlandse Stra ... Grondtrekken van het Nederlandse strafrecht | Wolters ... ... . Beginselen strafrecht (R_BegstrR) Titel van het boek Grondtrekken van het Nederlandse Strafrecht; Auteur. Mathieu J. Kronenberg; Bas de Wilde. Academisch jaar. 2015/2016 Koop Grondtrekken van het Nederlandse strafrecht van Kronenberg, Mathieu J. Wilde , Bas de met ISBN 9789013140804. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Samenvatting Strafrecht Grondtrekken van het Nederlandse Strafrecht eindcijfer tentamen: 10 Grondtrekken van het Nederlandse strafrecht dr 9789013043877. Koop dit boek tweedehands via booknext.nl, een marktplaats met meer dan 200.000Boeken. Grondtrekken van het Nederlandse strafrecht wordt 51 keer aangeboden op Bookmatch. En het Grondtrekken van het Nederlandse strafrecht boek is dit jaar al 66 keer verkocht. Wil je dit boek kopen? Je kunt direct de vraagprijs betalen. Of je doet een bod en gaat in onderhandeling met een van de verkopers van Grondtrekken van het Nederlandse ... Samenvattingen van het boek Grondtrekken van het Nederlandse strafrecht (isbn: 9789013140804) - M.J. Kronenberg, B. de Wilde geschreven door studenten. Vind het uittreksel of samenvatting voor je studie op Knoowy. Grondtrekken van het Nederlandse strafrecht wordt 118 keer aangeboden op Bookmatch. En het Grondtrekken van het Nederlandse strafrecht boek is dit jaar al 24 keer verkocht. Wil je dit boek kopen? Je kunt direct de vraagprijs betalen. Of je doet een bod en...

INFORMATIE

AUTEUR
M.J. Kronenberg
DIMENSIE
6,23 MB
BESTANDSNAAM
Grondtrekken Van Het Nederlandse Strafrecht.pdf

OMSCHRIJVING

Grondtrekken van het Nederlandse strafrecht is bedoeld als eerste kennismaking met het Nederlandse strafrecht. Het boek beoogt elementair inzicht te geven in het strafrechtelijke systeem, waarbij materieel en formeel strafrecht zoveel mogelijk met elkaar in verband worden gebracht. De behandelde leerstukken zijn logisch gestructureerd en voorzien van sprekende casus, waarbij ook de meer complexe problemen op een begrijpelijke wijze inzichtelijk worden gemaakt. De belangrijkste materieelrechtelijke leerstukken - zoals opzet en culpa, strafuitsluitingsgronden en poging - en de hoofdlijnen van het strafproces, inclusief mensenrechten, komen aan de orde. Kenmerkend voor dit boek zijn de compacte en heldere behandeling van de besproken onderwerpen, de nadruk op de systematiek van het strafrecht, de toegankelijke schrijfstijl en de vele verduidelijkende voorbeelden. Hierdoor is het boek bij uitstek geschikt voor inleidend strafrechtelijk onderwijs op universiteiten en hogescholen. Deze derde druk is geheel geactualiseerd en aangepast aan de laatste stand van wetgeving en jurisprudentie.

Wil je het boek lezen?Grondtrekken Van Het Nederlandse Strafrecht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M.J. Kronenberg. Lezen Grondtrekken Van Het Nederlandse Strafrecht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN