Canada

Canada - Richard Ford | Northernlights300.org

...De majestueus hoog oppiekende bergtoppen van de Rockies, de uitgestrekte meren, de gastvrije bevolking, kosmopoliete steden als Toronto en Vancouver en ... Canada | Ultieme reisgids, tips & informatie | 27Vakantiedagen ... ... Canada, het 'Cannatha' van de Indianen. Uitgestrekte prairies, gletsjers, bergen, immense bossen, ruige kusten, bevroren toendra's en glasheldere meren volgen elkaar in een rap tempo op. Welkom in 'Cannatha', zoals de Indianen het zo mooi noemden. Canada is een land dat een groot deel van het noorden van Noord-Amerika bestrijkt. Het land grenst aan de Verenigde Staten en wordt verder omringd doo ... Individuele rondreis Canada | Canada Privéreizen » FOX ... . Canada is een land dat een groot deel van het noorden van Noord-Amerika bestrijkt. Het land grenst aan de Verenigde Staten en wordt verder omringd door water: de Grote Oceaan aan de westelijke kant, de Noordelijke IJszee in het noorden en de Atlantische Oceaan in het oosten. Canada kent extreme weersomstandigheden, zoals warme en droge zomers en winters met sneeuw- en ijsstormen. Gezien de uitgestrektheid van het land - Canada is 325 maal groter dan België en verdeeld over 6 tijdszones - verschillen de weertypes enorm. Voor een groot deel van Canada zijn de winters lang en streng. Huur een camper in West-Canada bij Travelhome. Travelhome biedt Maatwerk Deskundig advies van specialisten Een volledige offerte zonder verborgen kosten Canada is na Rusland in omvang het grootste land ter wereld. Een immense brok uitgestrekte natuur met eindeloze nationale parken, talloze azuurblauwe bergmeren, indrukwekkende watervallen, de Rocky Mountains, uitgestrekte prairies en ongerepte en ruige kustlijnen. Bouw je eigen Canada-reis Bouw je individuele Canada vakantie. Canada reizen zijn into the wild: hier vind je bergen, bossen, beren en meren in ogenschijnlijk oneindige nationale parken.Maar hoe ruig en verlaten het landschap ook mag zijn, zul je je hier niet snel eenzaam voelen. Reizen door Canada- ontdek en beleef! Bekijk hier de beste reizen naar Canada van SNP Natuurreizen Reizen in rustig tempo met alle aandacht voor natuur Voor iedereen met een passie voor de natuur Originele bestemmingen Vind jouw ideale vakantie naar Canada bij TUI. Bekijk ons ruime aanbod. Gratis annuleren Laagsteprijsgarantie Apply to travel, study, work or immigrate to Canada, apply for citizenship, a permanent resident card or refugee protection, check the status of your application or find a form. Canada leent zich namelijk uitstekend voor rondreizen, waarbij je een bijzonder leuke afwisseling kunt maken tussen het bezoeken van steden, dorpen, nationale parken en vertier. Top 10 bezienswaardigheden van Canada: Niagarawatervallen Eén van de meest opvallende ......

INFORMATIE

AUTEUR
Richard Ford
DIMENSIE
10,38 MB
BESTANDSNAAM
Canada.pdf

OMSCHRIJVING

De jonge Dell Parsons ontvlucht zijn huis in Montana nadat zijn ouders zijn opgepakt voor een bankoverval. Verward en verontrust belandt hij op de immense vlakten van Saskatchewan in Canada, een vluchtoord. Daar wordt hij opgevangen door een charismatische Amerikaanse man, Arthur Remlinger. Terwijl Dell met hem optrekt, ontdekt hij dat hij niet de enige is die een geheim leven leidt aan de andere kant van de grens. Ruig, poëtisch, bitterzoet en wervelend: Canada is een roman vol verrassende ontmoetingen, beklijvende personages en sterke verhalen. Hoe indrukwekkender de landschappen worden, hoe scherper de kern van het boek zich aftekent: hoe fragiel de mens wel niet is.Richard Ford (1944) is een van de meest vooraanstaande Amerikaanse schrijvers van zijn generatie. Zijn doorbraakroman, The Sportswriter (1986), werd door Time Magazine uitgeroepen tot een van de beste vijf boeken van dat jaar. Het vervolg hierop, Independence Day (1995), was de eerste roman ooit die zowel de PEN/Faulkner Award als de Pulitzer Prize for Fiction binnenhaalde. Richard Ford staat op eenzame hoogten, naast John Updike en Ernest Hemingway. Canada werd een bestseller in Amerika en is verkocht aan elf landen.

Wil je het boek lezen?Canada in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Richard Ford. Lezen Canada Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN