BIJENHOUDEN ALS LIEFHEBBERIJ

BIJENHOUDEN ALS LIEFHEBBERIJ - Diemer | Northernlights300.org

...erlast in Hoensbroek is door de goegemeente met hoongelach ontvangen ... Bijen houden doe je zo | De Volkskrant ... . Door mensen die er zelf geen last van hebben. Want zo g... Bijen houden als liefhebberij - Irmgard Diemer. Bijen houden als liefhebberij - irmgard diemer bijen houden heeft ontelbare, boeiende facetten en is een bezigheid die velen aansp. Nieuw Ophalen of Verzenden. € 10,00 Eergisteren. Reusel Eergisteren. Robert Reusel. De wereld van de bijen. Bijen houden doe je zo. Bijenhouden wordt hip. Waarom? Selfmade im ... Beginnen als imker - Bijenclub ... . Bijen houden doe je zo. Bijenhouden wordt hip. Waarom? Selfmade imkers leggen uit. EILEEN ROS 29 september 2011, ... 'En als we het fout doen, ... De liefhebberij resulteerde in het schrijven van twee boeken en de oprichting van de organisatie Urban Bees, ... BIJEN HOUDEN ALS LIEFHEBBERIJ, Irmgard Diemer - Hobby - 2dehandsboeken. 2dehandsboeken. Aanmelden of Registreren. Uw boek hier verkopen. Antiek (28) Architectuur (59) Artis historia (70) Biografieën (216) Computer & Internetboeken (218) Economie & Business (343) Erotiek (76) Filosofie (59) ... Als de amateurimker in de toekomst nog enige kans wil hebben, moet hij een antwoord vinden op de vraag hoe het bijenhouden in de moderne levenswijze een plaats kan krijgen. Daarvoor is het nodig minder te jammeren en zich meer vakkennis eigen te maken. Bijscholing zoeken, hygiënisch werken, teelt bedrijven, Bijenhouden met succes : H van Gool 1997 Koninginneteelt: H.H.W. Veldhuis en M.J. Duchateau 1987 Bijboek: J.G. de Roever 1977 De honingbij, dieren dichterbij: Karl von Fresch 1978 Beekeeping for beginners: I.H. Jackson Bijenhouden als liefhebberij: Irmgard Diemer 1996 Werkboek bijenhouden: J.J. Speelziek 1983 Werkboek bijenhouden: J.J ... BIJENHOUDEN ALS LIEFHEBBERIJ; De Kleine Blonde Dood; Sterker Dan De Waarheid; De beeldspraak van Hadewijch; Ondernemingsstrategie; Praktisch UML; Roffa 5314; Mars Op Tanga; Het Geschiedeniskwartet; Wyn in de keuken Opleiding tot imker. Er bestaan geen landelijke opleidingsmogelijkheden voor het beroep of de hobby imker. Wel zijn er diverse cursussen te vinden die tot een officieel NBV-diploma kunnen leiden, zoals bij de Nederlandse Bijenhoudersvereniging.Er is ook een Imkerbond (ABTB) waar meer informatie te vinden is. Wie zelf bijen wil gaan houden doet er verstandig aan om eerst veel informatie in te ......

INFORMATIE

AUTEUR
Diemer
DIMENSIE
11,74 MB
BESTANDSNAAM
BIJENHOUDEN ALS LIEFHEBBERIJ.pdf

OMSCHRIJVING

Bijen houden heeft ontelbare, boeiende facetten en is een bezigheid die velen aanspreekt. Van een toekomstige imker wordt wel verwacht da hij of zij zich terdege realiseert wat deze hobby, die steeds populairder wordt, inhoudt. Omgaan met bijen vereist immers voorafgaande kennis van zaken, zonder welke men iet aan het imkeren kan beginnen. Dit aantrekkelijk handboek leert ons het bijenvolk te begrijpen en er mee om te gaan en de fijne kneepjes van het imkeren onder de knie te krijgen. Een greep uit de talloze onderwerpen: het gedrag van de honingbij; de voortplanting; de bijengemeenschap; de koninginneteelt; de honingoogst; zwermverhindering; schadelijke dieren; ziektes; de kast en de persoonlijke uitrusting. Met duidelijk afbeeldingen in kleur en zwart-wit.

Wil je het boek lezen?BIJENHOUDEN ALS LIEFHEBBERIJ in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Diemer. Lezen BIJENHOUDEN ALS LIEFHEBBERIJ Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN