Belichtingstechniek voor podium en disco

Belichtingstechniek voor podium en disco - M. Ebner | Northernlights300.org

...unt. Volg je ... Belichtingstechniek voor podium en disco (Boek/CD-Rom) Beschikbaarheid: op voorraad in ons magazijn, meteen leverbaar, Omschrijving: Op een podium en in de disco dient licht niet alleen ter belichting, maar vooral ook als middel om artistiek vo ... BELICHTINGSTECHNIEK PODIUM EN DISCO: Amazon.co.uk: EBNER ... ... ... Belichtingstechniek voor podium en disco + CD-ROM | ISBN 9789053811412 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Naar België voor 4,95 en boven de 50,- ook gratis! - Een zorgvuldig geselecteerd assortiment muziekboeken, muzieklesboeken, play-alongs, muzieklesmethodes, drumstokken en bekkens - Snelle verzending, betrouwbare service, ... Belichtingstechniek voor podium e ... Belichtingstechniek voor podium en disco (Boek/CD-Rom ... ... . Naar België voor 4,95 en boven de 50,- ook gratis! - Een zorgvuldig geselecteerd assortiment muziekboeken, muzieklesboeken, play-alongs, muzieklesmethodes, drumstokken en bekkens - Snelle verzending, betrouwbare service, ... Belichtingstechniek voor podium en disco (Boek/CD-Rom) Belichtingstechniek voor podium en disco: een praktijkgericht handboek: Amazon.es: Ebner, M., Hageman, G., Dam, G.H.K.: Libros en idiomas extranjeros Belichtingstechniek voor podium en disco: een praktijkgericht handboek | M. Ebner, G. Hageman, G.H.K. Dam | ISBN: 9789053811412 | Kostenloser Versand für alle ... Get this from a library! Belichtingstechniek voor podium en disco : een praktijkgericht handboek. [Michael Ebner; G Hageman; et al] -- Handleiding over de theorie en de praktijk van de belichtingstechniek, aangevuld met elektronische schakelingen voor zelfbouw. Belichtingstechniek voor Podium en Disco Een Praktijkgericht Handboek (met CD-Rom) Ebner, Michael Elektor, 2003, paperback, 267 p. Nederlands 9789053811412. ...

INFORMATIE

AUTEUR
M. Ebner
DIMENSIE
6,9 MB
BESTANDSNAAM
Belichtingstechniek voor podium en disco.pdf

OMSCHRIJVING

Op een podium en in de disco dient licht niet alleen ter belichting, maar vooral ook als middel om artistiek vorm te geven. In dit boek wordt uitvoerig ingegaan op zowel de belichtingsapparatuur als het gebruik van die aparatuur binnen het kader van artistiek belichtingswerk. Daarnaast komen ook enige randgebieden ter sprake, zoals een stukje sterkteleer voor belichtingsconstructies en een uiteenzetting over de wet- en regelgeving voor o.a. openlucht- en theaterevenementen. Op de CD-ROM bij dit boek vindt u een complete versie van het programma ProRigg light , waarmee de (vereiste) sterkte van een truss-constructie kan worden berekend. Daarnaast bevat de CD-ROM het zeer veelzijdige (shareware) lichtbesturingsprogramma LightControl Mini , waarmee complete presentaties en voorstellingen geprogrammeerd kunnen worden uitgelicht.

Wil je het boek lezen?Belichtingstechniek voor podium en disco in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M. Ebner. Lezen Belichtingstechniek voor podium en disco Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN