Grauwmantel

Grauwmantel - Willem Koetsenruijter | Northernlights300.org

...f, begraven in de tuin. Deze brief is het begin van ... Jeugdboeken: Een duik in de geschiedenis | Nederlands Dagblad ... ... Titel: Grauwmantel. Auteur: Henk Koesveld (Ik ben ook bij deze schrijver op bezoek geweest voor dit boekverslag) Samenvatting: Het verhaal begint in de 14e eeuw, ergens in Limburg. De hoofdpersoon is Reymar, zoon van een molenaar. Hij gaat vaak langs het klooster om vis te brengen. Hier ... Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs. Start een nieuw topic Henk Koesveld: Grauwmantel ... Bureau ISBN - Grauwmantel ... . Start een nieuw topic Henk Koesveld: Grauwmantel 'Zelfs de langste reis begint met een eerste stap. Ga naar Schelluinen en laat het kistje zien aan de commandeur. Dat is de ridder die het landgoed bestuurt. Laat het perkament lezen en geef de gouden munten. De rest ko...

INFORMATIE

AUTEUR
Willem Koetsenruijter
DIMENSIE
4,11 MB
BESTANDSNAAM
Grauwmantel.pdf

OMSCHRIJVING

De vijftienjarige molenaarszoon Reymar vindt op een dag een mysterieuze brief, begraven in de tuin. Deze brief is het begin van een lange en spannende zoektocht, waarin niet is wat het lijkt en niemand is wie hij zegt... . Een spannend verhaal dat zich afspeelt ten tijde van de middeleeuwse kruistochten naar Oost-Europa.

Wil je het boek lezen?Grauwmantel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Willem Koetsenruijter. Lezen Grauwmantel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN