Geronimo Stilton - Geheime missie: Olympische Spelen

Geronimo Stilton - Geheime missie: Olympische Spelen - Geronimo Stilton | Northernlights300.org

...t en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte ... Geheime missie: Olympische Spelen luisterboek van Geronimo ... ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Informatie over het boek: Geronimo Stilton - Geheime missie: olympische spelen (Geronimo Stilton 31) Geronimo Stilton 31 - Geheime missie: Olympische Spelen (Hardcover). Gi-ga-geitenkaas, de hele wereld is in rep en roer! Ja, het is bijna zover: de... Geheime missie: Olympische Spelen. 4.48 145 5 Schrijver: Geronimo Stilton Voorlezer: Jan Meng. Beschikbaar als audioboek. Ze hebben mij, de meest ... Geheime missie: Olympische Spelen ... - Geronimo Stilton ... . Beschikbaar als audioboek. Ze hebben mij, de meest onsportieve muis die er bestaat, gevraagd verslag te doen van de Olympische Spelen. Dat belooft wat! Ik heb namelijk cameravrees. Een mysterieuze verre voorknager van de Duistermuizen heeft lang, lang geleden een gi-ga-waardevol geheim verstopt ergens op het kasteel. Maar om het te ontdekken moet de familie zich aan nogal wat regeltjes houden, bijvoorbeeld dat ze pas mogen gaan zoeken als er een schrikkeljaar aanbreekt waarbij 30 oktober op een vrijdag valt. Koop Geheime missie: olympische spelen (31) (9789085920564) je van Stilton, g. Geheime missie: Olympische Spelen - Geronimo Stilton Ik moest in 'Geheime missie: Olympische Spelen' verslag doen van de Spelen in Ratfurt. Maar er was iets vreemds aan de poot met een van de deelnemers... Gi-ga-geitenkaas, de hele wereld is in rep en roer! Ja, het is bijna zover: de Olympische Spelen. Opa Wervelwind stuurt mij naar Ratfurt om verslag te doen van de Spelen. En niet zomaar een verslag, nee... voor de tv! Piep, en ik heb cameravrees! Zodra de camera aan gaat, ben ik totaal van slag en komt er niets meer uit mijn snuit. En tot overmaat van ramp kwam ik Speurneus Teus ook nog tegen. Geronimo Stilton wordt als verslaggever voor De Wakkere Muis naar de Olympische Spelen gestuurd. Er blijkt iets niet helemaal in de haak te zijn. Met informatie over de Olympische Spelen. Vanaf ca. 7 jaar. Geheime missie: Olympische Spelen 31. Door: Geronimo Stilton. Deel 31; Leeftijdscategorie 7-9 jaar; Boek bevat 207 pagina's; Gratis verzending. Inpakken voor maar € 0,50. 14 dagen omruilgarantie. niet (meer) in assortiment. Omschrijving Gi-ga-geitenkaas, de hele wereld is in rep en roer! Geheime missie: Olympische Spelen wordt voorgelezen door Jan Meng. Hij las ook de luisterboeken Mijn naam is Stilton, Geronimo Stilton en Fantasia I voor. Met een boekje over de geschiedenis van de Olympische Spelen en een sportieve test! Volledige beschrijving. Verkrijgbaar als Tweedehands. Toen we het raadsel bijna hadden opgelost, kwamen we een bekende knager tegen: professor Volt. Wat had...

INFORMATIE

AUTEUR
Geronimo Stilton
DIMENSIE
10,25 MB
BESTANDSNAAM
Geronimo Stilton - Geheime missie: Olympische Spelen.pdf

OMSCHRIJVING

Ze hebben mij, de meest onsportieve muis die er bestaat, gevraagd verslag te doen van de Olympische Spelen. Dat belooft wat! Ik heb namelijk cameravrees. Het wordt helemaal lastig als ik de aan bananen verslaafde detective Speurneus Teus tegen het lijf loop. Volgens hem is er iets vreemds aan de hand met de deelnemers. En het lijkt er op dat hij gelijk heeft. Geheime missie: Olympische Spelen wordt voorgelezen door Jan Meng. Hij las ook de luisterboeken Mijn naam is Stilton, Geronimo Stilton en Fantasia I voor. Met een boekje over de geschiedenis van de Olympische Spelen en een sportieve test!

Wil je het boek lezen?Geronimo Stilton - Geheime missie: Olympische Spelen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Geronimo Stilton. Lezen Geronimo Stilton - Geheime missie: Olympische Spelen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN