De traagheid

De traagheid - Milan Kundera | Northernlights300.org

...ed 4.5 of 5 on Tripadvisor and ranked #6 of 31 restaurants in Tielt ... De traagheid - Milan Kundera, Joop van Helmond - (ISBN ... ... . Review AAN DE TRAAGHEID ONTSNAPT 'Het wachten is op een toepassing van een Bose-Einstein condensaat binnen de serie Star Trek'. Zelfs proefschriften (in dit geval van A.J. Moerdijk, doctor in de ... De traagheid. In de nabijheid van de barende Na al datgene wat uitdoofde en begraven werd, De eeuwigheid is onvoldoende, te weinig En te min. Geen vreugde en geen louter vuur Slechts de zoete doodsroep blijf ... Boekverslag Nederlands De trein der traagheid door Johan ... ... . Geen vreugde en geen louter vuur Slechts de zoete doodsroep blijft En redeloos wreed, de blik daarover. Talm niet. Zweet niet. Treur. Want telkens opnieuw tekenen trots en toorn Hun twijfelende omtrekken De traagheid book. Read 910 reviews from the world's largest community for readers. In traagheid komt Kundera terug op een constellatie van thema's die h... 'Wandelen laat je het zachte van de traagheid herontdekken' Stap uit de auto om het landschap te bekijken en het blijft slechts een afbeelding. Wandel erdoor en het wordt deel van je lichaam, zegt Frédéric Gros, wiens boek Marcher - Une philosophie een bestseller werd in Frankrijk. De traagheid | ISBN 9789026314094 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Auteur Tekst In. Jaar; Paul van Aken 'Johan Daisne De trein der traagheid' In: Lexicon van literaire werken: 1989-2014: Hans Werkman 'Hans Werkman De trein, de tijd, de eeuwigheid Geen essay over de jongste dag in Nederlandse romans en verhalen' traagheid - Zelfstandignaamwoord 1. het langzaam zijn 2. (natuurkunde) ook inertie genoemd, de naam voor het verschijnsel dat er een kracht nodig is om een voorwerp een andere snelheid of richting te geven Woordherkomst Afgeleid van traag met het achtervoegsel -heid In het ruim van de boot die Ann Hamilton op de Rijn op en af laat varen, deint de bezoeker mee op de traagheid waarmee de tijd op het water verstrijkt. Tijdloosheid slaat om in een gevoel van ... Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. Traagheid en snelheid, genot en extase, herinnering en vergetelheid. Daarover gaat Traagheid van Milan Kundera, de eerste Franse roman van de schrijver van De ondraaglijke lichtheid van het bestaan en Het feest der onbeduidendheid. Nu in een prachtige nieuwe vertaling van zijn vaste vertaler, Martin de Haan....

INFORMATIE

AUTEUR
Milan Kundera
DIMENSIE
3,63 MB
BESTANDSNAAM
De traagheid.pdf

OMSCHRIJVING

Traagheid en snelheid, genot en extase, herinnering en vergetelheid. Daarover gaat Traagheid van Milan Kundera, de eerste Franse roman van de schrijver van De ondraaglijke lichtheid van het bestaan en Het feest der onbeduidendheid. Nu in een prachtige nieuwe vertaling van zijn vaste vertaler, Martin de Haan.In Traagheid brengen Milan Kundera en zijn vrouw Vera de nacht door in een kasteel: een oase van rust in een voortrazende wereld. In datzelfde kasteel vindt ook een congres van insectologen plaats, dat voor de jonge Vincent uitmondt in een bizarre liefdesnacht. En zien we daar niet ook de achttiende-eeuwse Madame de T*** met de naïeve chevalier die ze heeft verleid? Drie nachten, die wervelend in elkaar overvloeien.

Wil je het boek lezen?De traagheid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Milan Kundera. Lezen De traagheid Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN