De kus van een clown

De kus van een clown - Annemarie de Gee | Northernlights300.org

...en, zou kunnen zeggen dat het een verhaal is over meneer Steeghuizen die een meisje aa ... Lees en win! 'De kus van een clown' van Annemarie de Gee ... ... ... Annemarie de Gee werkt voor diverse theatergezelschappen als schrijver, regisseur en docent. Ze debuteerde met het verhaalmozaïek 'Kamermensen', waarin alle verhalen zich in een en dezelfde hotelruimte afspelen. Met 'De kus van een clown' debuteert ze nu als romanschrijver. Een verhaal over de mens die snakt naar een moment om uit te blazen. Wie dit boek probeert te omschrijven, zou kunnen zeggen dat het een verhaal is over ... Leesadviezen.nl | De kus van een clown ... . Wie dit boek probeert te omschrijven, zou kunnen zeggen dat het een verhaal is over meneer Steeghuizen die een meisje aanrijdt. Of over Harman Pekman, die op de begrafenis van zijn vader een clown ontmoet. Of over Rosa, die van achteren wordt genomen door de vader van een vriendin. Je zou ook kunnen beweren dat dit alles niet belangrijk is. Dat De kus van een clown een koortsachtige trip is ... De talentvolle schrijfster en theatermaakster Annemarie de Gee (1987) debuteerde in 2012 met de verrassende en gewaagde verhalenbundel 'Kamermensen'. In aanloop naar haar debuutroman schreef ze hier elke maand over het kronkelige pad van het schrijverschap. Lees alvast een voorproefje uit 'De kus van een clown', en win een gesigneerd exemplaar van haar boek! Win De kus van een clown van Annemarie de Gee nog voor verschijnen! Vertel ons van wie jij graag een kus ontvangt, mail dit naar [email protected] en maak kans! Redacteur Jelte Nieuwenhuis over de roman : 'Annemarie de Gee toont zich in haar romandebuut De kus van een clown een chroniqueur van het lelijke. Wie dit boek probeert te omschrijven, zou kunnen zeggen dat het een verhaal is over meneer Steeghuizen die een meisje aanrijdt. Of over Harman Pekman, die op de begrafenis van zijn vader een clown ontmoet. Of over Rosa, die van achteren wordt genomen door De kus van een clown: Amazon.es: Annemarie de Gee: Libros en idiomas extranjeros. Saltar al contenido principal. Prueba Prime Todos los departamentos Ir Buscar Hola, Identifícate Cuenta y listas Identifícate ... De kus van een clown | ISBN 9789025445744 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Want hun avontuur in De kus van een clown van Annemarie de Gee (27) is een absurde trip die nog dagen nadreunt. Annemaries tweede boek is namelijk misschien nog wel beter dan haar eerste en dat wil wat zeggen, want Kamermensen werd door de Trouw uitgeroepen tot beste debuut van 2012....

INFORMATIE

AUTEUR
Annemarie de Gee
DIMENSIE
3,82 MB
BESTANDSNAAM
De kus van een clown.pdf

OMSCHRIJVING

Wie dit boek probeert te omschrijven, zou kunnen zeggen dat het een verhaal is over meneer Steeghuizen die een meisje aanrijdt. Of over Harman Pekman, die op de begrafenis van zijn vader een clown ontmoet. Of over Rosa, die van achteren wordt genomen door de vader van een vriendin. Je zou ook kunnen beweren dat dit alles niet belangrijk is. Dat De kus van een clown een koortsachtige trip is door ons eigen leven zoals we het niet vaak willen zien: banaal, triest en geestig. Een verhaal over de mens die verlossing zoekt van een dolgedraaid bestaan.

Wil je het boek lezen?De kus van een clown in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Annemarie de Gee. Lezen De kus van een clown Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN