Verloren woud

Verloren woud - Sandra Berg | Northernlights300.org

...s of in het weekend* Gratis retourneren Select Ontdek het nu voor 9,99 p ... Verloren woud [e-Book] - Sandra Berg - (ISBN ... ... .j. Zoek je product. In welke categorie? Alles ... Verloren woud. Als Maja's leven in een nachtmerrie verandert, vlucht ze naar de plek waar ze als kind gelukkig was: het woud met zijn moeras. Op het moment dat ze haar laatste fatale stap wil zetten, wordt haar aandacht getrokken door een opflakkerend licht, dat haar uiteindelijk naar de intrigerende Dante leidt. Dankzij hem maakt ze kennis met een wereld, waarvan ze het bestaan nie ... Verloren woud (e-Book) - Sandra Berg | Boeken.com ... . Dankzij hem maakt ze kennis met een wereld, waarvan ze het bestaan niet vermoedde. Bestel Verloren woud van Sandra Berg. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Verloren woud direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. Het verloren woud. We hebben hem opgezocht naar aanleiding van zijn roman "Het verloren woud" uit 1982 , die zich afspeelt rond het Beekbergerwoud. De hoofdpersoon, Jort Pluimstra, leefde in een boerderij vlak naast het woud. Het boek boeit van begin tot het einde. Verlor...

INFORMATIE

AUTEUR
Sandra Berg
DIMENSIE
6,70 MB
BESTANDSNAAM
Verloren woud.pdf

OMSCHRIJVING

Als Maja's leven in een nachtmerrie verandert, vlucht ze naar de plek waar ze als kind gelukkig was: het woud met zijn moeras.Op het moment dat ze haar laatste fatale stap wil zetten, wordt haar aandacht getrokken door een opflakkerend licht, dat haar uiteindelijk naar de intrigerende Dante leidt.Dankzij hem maakt ze kennis met een wereld, waarvan ze het bestaan niet vermoedde.Maar haar liefde voor Dante stelt haar uiteindelijk ook voor een moeilijke keuze: Haar eigen leven of dat van hem?Een mysterieuze en (ont)spannende liefdesroman van bestseller auteur Sandra Berg!

Wil je het boek lezen?Verloren woud in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sandra Berg. Lezen Verloren woud Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN