Verhalen

Verhalen - N.V. Gogol | Northernlights300.org

...gen? Neem contact op met de schrijver. Op dit moment wordt er gewerkt aan; Perfect ... vind hier meer informatie over sexverhalen ... . Valentijn heeft genoeg aan zijn kop. Erotische en romantische verhalen en andere volwassen zaken. Categorie: Korte erotisch verhalen. Diverse korte erotische verhalen. In de boot genomen. 18 oktober 2016 24 april 2017 Jolanta Sandor 3 reacties. De middagzon heeft me loom gemaakt, een half uurtje hier vandaan net over de grens. Erotische verhalen... Bericht + Volgen. Maansteen Erotische verhalen. Erotisch v ... 100% Gratis Sexverhalen. Elke dag opnieuw, geil en lekker! ... . Erotische verhalen... Bericht + Volgen. Maansteen Erotische verhalen. Erotisch verhaal: Mannen mogen jagen... Ik wacht. Fris gedoucht, in mijn jeans en zwarte blouse op de bank. Gespannen met blosjes op mijn wangen. Ik loop naar de keuken voor een glas witte wijn terwijl mijn hakken luidruchtig over de donker houten vloer klakken. ...

INFORMATIE

AUTEUR
N.V. Gogol
DIMENSIE
11,56 MB
BESTANDSNAAM
Verhalen.pdf

OMSCHRIJVING

Nikolaj Gogol (1809-1852) mag dan bijna honderdvijftig jaar dood zijn, de schrijver van Dode zielen is en blijft een van de grootste Russische schrijvers. Wie Petersburg of Moskou bezoekt, vindt altijd een theater waar De revisor of Het huwelijk wordt gespeeld. Maar er is meer, veel meer dan de genoemde titels.Er zijn de Verhalen. In een volstrekte unieke stijl met modern aandoende versnellingen en vertragingen in de vertelling, presenteert Gogol een aantal even droomachtige, ondoorgrondelijke als humoristische verhalen aan de Russische mensheid. In amper tien jaar, de jaren dertig van de negentiende eeuw, schrijft hij een oeuvre bijeen dat de tand des tijds kan doorstaan.Arie van der Ent maakte een prachtige nieuwe vertaling van de meesterlijke Gogol-verhalen, waarvan sommige nog niet eerder vertaald werden in het Nederlands. In zijn eigenzinnige selectie komen evergreens voor als De neus, De jas en Dagboek van een gek maar ook minder bekende verhalen als Ivan Spie en zijn tante en tot op heden onbekende teksten als De vrouw en Het leven. Daar voegde Van der Ent twee zuiver autobiografische teksten die Gogol aan toe en vier niet eerder vertaalde toneelfragmenten die Gogol zelf als opzichzelfstaande toneelstukjes uitgaf.

Wil je het boek lezen?Verhalen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur N.V. Gogol. Lezen Verhalen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN