Speurders met de kameleon

Speurders met de kameleon - H. de Roos | Northernlights300.org

... ook niet heeft voorgelezen. Speurders met de Kameleon ... De Kameleon Speurders met de Kameleon - mariusboeken.nl ... . Auteur: Hotze de Roos: Voorlezer: Maarten Spanjer: Speelduur: 3u 3m 33s: Prijs € 11,95. In winkelmand. Op verlanglijst. Beschrijving. Kees Dijkstra leest veel stripboeken en vindt die zo spannend, dat hij nauwelijks tijd heeft om met andere jongens op te trekken. Speurders Met De Kameleon (Hardcover). Kees Dijkstra leest veel stripboeken en vindt die zo spannend, dat hij nauwelijks tijd heeft om met andere... Speurders met de Kameleon is het vierde deel uit D ... bol.com | Speurders met de kameleon, Ruud Hameeteman ... ... ... Speurders met de Kameleon is het vierde deel uit De Kameleon-boekenreeks van schrijver Hotze de Roos.De illustraties zijn van Gerard van Straaten.De eerste editie kwam uit in 1955. Speurders met de Kameleon is een van de weinige boeken waarin de dorpsschool een belangrijke rol speelt. 17 aanbiedingen in juni -Bekijk alles met speurders met de kameleon! Koop en Verkoop Boeken op Marktplaats. Romans, Thrillers, Studieboeken en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Ga ervoor. Het begint op Marktplaats Speurders Met De...

INFORMATIE

AUTEUR
H. de Roos
DIMENSIE
7,85 MB
BESTANDSNAAM
Speurders met de kameleon.pdf

OMSCHRIJVING

Kees Dijkstra leest veel stripboeken en vindt die zo spannend, dat hij nauwelijks tijd heeft om met andere jongens op te trekken. Maar als hij uitgelezen is, haalt Kees ook wel eens vreemde streken uit. Op een ochtend ziet hij dat de majoor zijn collectie munten te voorschijn heeft gehaald om ze buiten in de zon te bewonderen. Kees kan de verleiding niet weerstaan en pakt een aantal munten van tafel op het moment dat de majoor even weg is. Kees heeft er eigenlijk meteen al spijt van. Om van de munten af te komen, stopt hij ze in het jack van Louw Vrolijk, een jongen die pas in het dorp is komen wonen. Als veldwachter Zwart de munten vindt, beschuldigt hij Louw van diefstal. Er ontbreekt alleen nog een munt. Hielke en Sietse geloven niet dat Louw schuldig is en gaan op zoek naar de ontbrekende munt.Het vierde CD-luisterboek in de succesvolle serie wordt dit keer voorgelezen door Maarten Spanjer oftewel Gerben uit de film De schippers van de Kameleon!

Wil je het boek lezen?Speurders met de kameleon in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur H. de Roos. Lezen Speurders met de kameleon Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN