regen kosmos kamerplant

regen kosmos kamerplant - Anne Broeksma | Northernlights300.org

... bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur regen kosmos kamerplant Regen, kosmos, kamerplant is een even fabelachti In deze gedichten is bijna altijd een milde dreiging aanwezig, als ondertoon van iets groters dan de dichter en haar gedachtewereld ... regen kosmos kamerplant | In de koeivoet - Jeroen Nijs ... . Regen, kosmos, kamerplant is een even fabelachtige als ontnuchterende bundel, vol plichtsbesef tegenover de tijd, de ruimte en de elementen. Regen, kosmos, kamerplant is een even fabelachtige als ontnuchterende bundel, vol plichtsbesef tegenover de tijd, de ruimte en de elementen. Rebels en berustend, ridicuul en wijs, grappig en sinister. Regen Kosmos Kamerplant. Geplaatst op 11 juni 2014 11 juni 2014 door Archivaris. Anne Broeksma (Almelo, 1987) treedt regelmatig op met haar poëzie op festivals als Mooie Woorden en Lowlands. Z ... Regen Kosmos Kamerplant - MEANDER ... . Rebels en berustend, ridicuul en wijs, grappig en sinister. Regen Kosmos Kamerplant. Geplaatst op 11 juni 2014 11 juni 2014 door Archivaris. Anne Broeksma (Almelo, 1987) treedt regelmatig op met haar poëzie op festivals als Mooie Woorden en Lowlands. Ze schreef gedichten voor Radio 1 en publiceerde in o.m. de tijdschriften Het Liegend Konijn, Kluger Hans en Tirade. 'Ik weet wel: er is meer dan decor' Weken geleden las ik de debuutbundel van Anne Broeksma, regen kosmos kamerplant, voor het eerst.Toen wist ik me eigenlijk al geen houding te geven ten opzichte van de gedichten en op dit moment weet ik nog steeds niet wat ik van deze bundel vind. Regen kosmos kamerplant is een even fabelachtige als ontnuchterende bundel, vol plichtsbesef tegenover de tijd, de ruimte en de elementen. Rebels en berustend, ridicuul en wijs, grappig en sinister. Licht verontrustende gedichten van een dichter die zich even goed thuis...

INFORMATIE

AUTEUR
Anne Broeksma
DIMENSIE
7,10 MB
BESTANDSNAAM
regen kosmos kamerplant.pdf

OMSCHRIJVING

De mens kan met zijn getob en gefilosofeer weinig anders doen dan zich verschansen in een wereld van industrie, steden en treinstations, maar ontsnappen aan de wetten van de natuur kan niemand. In deze gedichten is bijna altijd een milde dreiging aanwezig, als ondertoon van iets groters dan de dichter en haar gedachtewereld. Regen, kosmos, kamerplant is een even fabelachtige als ontnuchterende bundel, vol plichtsbesef tegenover de tijd, de ruimte en de elementen. Rebels en berustend, ridicuul en wijs, grappig en sinister. Licht verontrustende gedichten van een dichter die zich even goed thuis voelt op kosmische schaal als in het DNA van het vogelbekdier.

Wil je het boek lezen?regen kosmos kamerplant in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anne Broeksma. Lezen regen kosmos kamerplant Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN