Populair. De kracht van innemendheid in een wereld geobsedeerd door status

Populair. De kracht van innemendheid in een wereld geobsedeerd door status - Mitch Prinstein | Northernlights300.org

...oep ze aardig vindt. Onderzoek laat zien dat juist die laatste categorie kinderen later in het leven succesvoller is ... Libris | Populair, Mitch Prinstein ... . Volgens Prinstein is het belangrijk dat ouders, leraren en kinderen het verschil begrijpen tussen populariteit op basis van status en populariteit die ontstaat doordat mensen goede relaties met anderen onderhouden. Populair: De kracht van innemendheid in een wereld geobsedeerd door status | Mitch Prinstein, Susan Ridder | ISBN: 9789029506700 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. Noté /5. Retrouvez Populair: de kracht van innemendheid in een wereld geobsedeerd door status et des millions de ... bol.com | Populair. De kracht van innemendheid in een ... ... . Noté /5. Retrouvez Populair: de kracht van innemendheid in een wereld geobsedeerd door status et des millions de livres en stock sur Amazon.fr. Achetez neuf ou d'occasion De titel van het boek is vrij vertaald immers alleszeggend: 'De kracht van aardig gevonden te worden in een wereld geobsedeerd met status'. En dat is dan weer een heel typisch fenomeen van de Amerikaanse meritocratie. De waarheid ligt dus mogelijk ergens in het midden. Zo bezitten de 26 rijkste mensen op de wereld, evenveel als de armste helft van de bevolking. Dit bleek uit een Oxfam-rapport. Terwijl de superrijken hun vermogen zagen groeien met 2,5 miljard per dag, ging het vermogen van de armste helft van de wereldbevolking met 11% achteruit. Ook in Nederland bezit de rijkste 1,3% zo'n 40% van alle rijkdom....

INFORMATIE

AUTEUR
Mitch Prinstein
DIMENSIE
8,18 MB
BESTANDSNAAM
Populair. De kracht van innemendheid in een wereld geobsedeerd door status.pdf

OMSCHRIJVING

We leven in een tijd waarin iedereen (onbewust) is geobsedeerd door populariteit, zowel in de echte als in de digitale wereld. Populair zijn is niet alleen belangrijk op de middelbare school, maar is ook van invloed op je gezondheid, je carrière en je relatie. Paradoxaal genoeg zijn de populairste mensen met een hoge status vaak niet het gelukkigst. Volwassenen die als kind populair waren blijven vaak streven naar een hoge status en bevestiging door anderen, waardoor ze niet nadenken over wat ze écht willen. De onverzadigbare zoektocht naar bevestiging gaat ten koste van school, werk, echte vrienden en een gezond gevoel van eigenwaarde.

Wil je het boek lezen?Populair. De kracht van innemendheid in een wereld geobsedeerd door status in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mitch Prinstein. Lezen Populair. De kracht van innemendheid in een wereld geobsedeerd door status Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN