Niet-Twee Is Vrede

Niet-Twee Is Vrede - A. Adi Da | Northernlights300.org

...el draagt als het boek: Niet-Twee Is Vrede ... Slagerij Vrede, De schrans 29, Leeuwarden (2020) ... . Spiritueel leermeester Adi Da heeft het in het boek Niet-Twee Is Vrede over hoe we tot een wereldwijde samenwerkende orde komen. Niet-Twee Is Vrede (Paperback). Dit boek biedt een diepgaande diagnose van de hachelijke situatie waarin de mensheid zich momenteel bevindt. De visie... Niet-Twee is Vrede. 69 vind-ik-leuks. Niet-Twee Is Vrede is een boek van Adi Da over hoe we tot een wereldwijde samenwerkende orde komen. Niet-Twee Is Vrede | Adi Da. hoe Gewone ... Niet-Twee is Vrede - Info | Facebook ... . Niet-Twee Is Vrede | Adi Da. hoe Gewone Mensen tot een Wereldwijde Samenwerkende Orde komen. Zet op mijn lijst . Dit boek biedt een diepgaande diagnose van de hachelijke situatie waarin de mensheid zich momenteel bevindt. Niet-Twee Is Vrede. Hoe Gewone Mensen tot een Wereldwijde Samenwerkende Orde komen . Hoofdmenu. Home; Niet-Twee Is Vrede; Wereld-Vriend; Het boek bestellen; Contact; U bent hier. Home. Contact . Door admin op zo, 07/01/2012 - 13:32 ... De mensheid als één familie. In het hieronder te bestellen boek Niet-Twee Is Vrede zet Adi Da uiteen hoe we tot een wereldwijd samenwerkingsverband kunnen komen - waarin iedereen participeert en dat de mensheid als geheel vertegenwoordigt: het Wereldwijd Coöperatief Forum.Hij laat zien dat de globalisering ook op een coöperatieve basis plaats kan hebben - hoe de totale mensheid te ... Bekijk meer van Niet-Twee is Vrede op Facebook. Aanmelden. of Bekijk meer van Niet-Twee is Vrede op Facebook. Aanmelden. of Bestel Niet-Twee Is Vrede van Adi Da. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Het bo...

INFORMATIE

AUTEUR
A. Adi Da
DIMENSIE
5,60 MB
BESTANDSNAAM
Niet-Twee Is Vrede.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek biedt een diepgaande diagnose van de hachelijke situatie waarin de mensheid zich momenteel bevindt. De visie van Adi Da, gebaseerd op het intrigerende principe van 'prior unity', is verstrekkend in zijn gevolgen. Hij roept op tot een nieuw bestuur van de wereld via een Wereldwijd Coöperatief Forum; een radicaal voorstel dat veel verder gaat dan een mogelijke hervorming van de Verenigde Naties. Adi Da is een uitzonderlijke stem in een tijdperk waarin de wereld ons gemeenschappelijk dorp is geworden.

Wil je het boek lezen?Niet-Twee Is Vrede in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A. Adi Da. Lezen Niet-Twee Is Vrede Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN