Het Pi-algoritme

Het Pi-algoritme - Bert Bergs | Northernlights300.org

...Heidelberg. Een verdwijning in het buitenland is altijd een moeilijke zaak, zodat de familie de journalist Marc Ackein inschakelt ... Thrillerlezersblog: Het Pi-Algoritme - Bert Bergs ... . We hebben geïdentificeerd 2 identieke of soortgelijke edtions van het boek - Het Pi-Algoritme - Paperback! Als u geïnteresseerd bent in slechts één specifieke editie selecteert u degene die u geïnteresseerd bent in:. 100%: Bert Bergs: - Het Pi-Algoritme - Paperback (ISBN: 9789491439773) 2014, in het Nederlands, Uitgever: Eigenboekuitgeven.com, Paperback. Een verdwijning in het buitenland is altijd een moeilijke zaak, zodat de familie de journalist Marc Ackein insch ... PDF ePUB - Het Pi-algoritme | BANK72 PDF ... .com, Paperback. Een verdwijning in het buitenland is altijd een moeilijke zaak, zodat de familie de journalist Marc Ackein inschakelt. Die ontdekt dat er vanuit Het Pi-algoritme, Bert Bergs - Paperback - 9789491439773 | AKO boeken Het Pi-algoritme bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. Het Pi-algoritme | ISBN 9789491439773 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. In een vierkant tekenen we een kwart cirkel met het middelpunt op een hoekpunt, en de straal gelijk aan een zijde.De kans dat een willekeurig punt binnen het vierkant ook binnen de cirkel ligt is ¼π.Zo'n willekeurig punt heeft twee willekeurige coördinaten.Om te kijken of een punt binnen de cirkel ligt vergelijkt het programma, in C, de afstand tot het middelpunt van de cirkel met de straal. Bert Bergs is een geweldige auteur. Download en lees het boek Het Pi-algoritme op onze website bank72.nl. Helemaal vrij. U vindt Het Pi-algoritme in PDF, ePUB, MOBI. Het Pi-algoritme van Bert Bergs (boek, paperback, ISBN 9789491439773). De Gentse informaticaprofessor, Gert Coorevits, wordt vermist na het bijwonen van een symposium in Heidelberg. Een... Het pi-algoritme; Lees een stukje uit het boek. Het pi-algoritme Bert Bergs. Nederlands | Paperback € 18,95 + 37 punten . Op bestelling, levertermijn 1 à 4 weken. Eenvoudig bestellen...

INFORMATIE

AUTEUR
Bert Bergs
DIMENSIE
8,81 MB
BESTANDSNAAM
Het Pi-algoritme.pdf

OMSCHRIJVING

De Gentse informaticaprofessor, Gert Coorevits, wordt vermist na het bijwonen van een symposium in Heidelberg. Een verdwijning in het buitenland is altijd een moeilijke zaak, zodat de familie de journalist Marc Ackein inschakelt. Die ontdekt dat er vanuit Duitsland niet alleen belangstelling was voor de bijzondere expertise van de professor in verband met communicatieveiligheid, maar ook voor zijn obscure nevenpraktijken... In zijn typische flashbackstijl weet Bert Bergs de lezer te boeien door geleidelijk de feiten te ontrafelen, die zich afspelen in een realistische cyberwereld waarin ook grote mogendheden zich aan computerinbraken bezondigen. Maar hoe het met de professor is verlopen blijft een raadsel tot op het einde. Een ware pageturner.Bert Bergs alias Robert Vandenberghe (°1945) was hoogleraar fysica aan de Universiteit Gent. Nadat hij in 2011 zijn wetenschappelijke loopbaan vaarwel had gezegd, kon hij zich toeleggen op zijn hobby's: muziek, de virtuele luchtvaart en ...schrijven. Geïnspireerd door zijn ervaring in de universitaire en academische wereld en door de talrijke buitenlandse reizen, schrijft hij in 2012 zijn eerste thriller 'Het duivelse recept'. Eind 2013 verscheen zijn tweede boek 'Cirkel Twaalf'.

Wil je het boek lezen?Het Pi-algoritme in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bert Bergs. Lezen Het Pi-algoritme Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN