Herinneringen

Herinneringen - Nadezjda Teffi | Northernlights300.org

...ed? Geld terug Geen verborgen kosten! Herinneringen kunnen tastbaar zijn, zoals iemands kleding of boeken ... Wat rijmt er op HERINNERINGEN? 3036 rijmwoorden ... ... . Of een foto van de overledene op een mooie plek in de huiskamer. Door deze zaken aandacht te geven, kun je de gedachten en gevoelens die erbij horen bewust oproepen. Maar over de herinneringen die in je hoofd zitten, heb je minder controle. Alle herinnering citaten, wijsheden, quotes en uitspraken vindt u nu al 20 jaar op citaten.net. 31-mrt-2017 - Bij DELA weten we hoe groot het verdriet is wanneer iemand overlijdt. We staan nabest ... herinneringen: 90 Citaten, quotes en wijsheden - Citaten.NET ... .net. 31-mrt-2017 - Bij DELA weten we hoe groot het verdriet is wanneer iemand overlijdt. We staan nabestaanden dagelijks bij en helpen hen om de draad van het leven weer op te pakken. We merken dat de herinneringen aan mooie momenten samen met de overledene, ervoor zorgen dat diegene doorleeft. In gedachten en herinneringen. Daarom vinden wij het belangrijk om te laten zien hoe generaties door ... herinnering de herinnering zelfst.naamw. (v.) Uitspraak: [hɛrˈɪnərɪŋ] Verbuigingen: herinnering|en (meerv.) 1) wat je je herinnert Voorbeelden: `intieme herinneringen aan een jeugdliefde hebben`, `met een vriendin herinneringen aan vroeger ophalen` Origineel Herinneringen Op Linnen canvas; Mooie en natuurlijke matte u...

INFORMATIE

AUTEUR
Nadezjda Teffi
DIMENSIE
4,59 MB
BESTANDSNAAM
Herinneringen.pdf

OMSCHRIJVING

Net als het overgrote deel van de Russische intelligentsia verwelkomde Teffi de revoluties van 1905 en 1917. Na de machtsovername door de Bolsjewieken in 1918 werd echter al snel duidelijk dat zij, met haar adellijke afkomst en haar onafhankelijke, scherpe geest, groot gevaar liep te worden gearresteerd. Toen ze in 1919 uit Moskou vertrok had Teffi nog goede hoop om binnen afzienbare tijd terug te keren. De strijd tussen de 'Witten' en het Rode Leger was immers nog lang niet beslecht. Maar het liep anders: na omzwervingen door Zuid-Rusland en Oekraïne verliet ze Rusland, om er nooit meer terug te keren.Nadezjda Aleksandrovna Lochvitskaja (1872-1952), zoals Teffi officieel heette was in het Rusland van voor de Revolutie een gevierd auteur, wier humoristische schetsen en columns hoog gewaardeerd werden. 'Herinneringen' vormt qua omvang het grootste prozawerk van Teffi . Zij slaagt er in om met een lichte toon een indringend beeld te scheppen van de woelige, soms gruwelijke jaren rond de Russische Revolutie, en van het levenslot van vele van haar landgenoten op de vlucht.

Wil je het boek lezen?Herinneringen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nadezjda Teffi. Lezen Herinneringen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN