De Judajaagster

De Judajaagster - Janneke Heimweg | Northernlights300.org

...nders en zij komt in een rollercoaster van gebeurtenissen terecht ... Thriller De Judajaagster vanaf nu te koop! | Palmslag ... ... . Juul duikt in de Gronings-Joodse geschiedenis wat haar nie… De Judajaagster van Janneke Heimweg (boek, paperback, ISBN 9789491773617). Aan het succesvolle studentenleven van de Groningse Juul Samplonius komt abrupt een einde als ze thuiskomt van haar... In De Judajaagster vormen Groningen en dan vooral de historische synagoge in de Folkingestraat het decor voor een spannend verhaal. Janneke las een column voor over de achtergrond van haar … Le ... De Judajaagster | Palmslag Uitgeverij ... . Janneke las een column voor over de achtergrond van haar … Lees meer. Glasnost S06E20 | 01-05-17 02/05/2017 | Ruurd-Jan de Meulder. Deze aflevering ... Home » nieuws » Thriller De Judajaagster vanaf nu te koop! Thriller De Judajaagster vanaf nu te koop! 07 mei 2017. Vandaag, op 7 mei, brengt Janneke Heimweg haar boek De Judajaagster uit. De spannende thriller speelt zich af in de stad Groningen en draait om de Joods-Groningse gemeenschap. Recensie: Janneke Hemweg - De Judajaagster. Na de succesvolle afstudeerstage in de synagoge van Barcelona verlangt de Groningse Juul Samplonius naar de warmte en gezelligheid van haar vrienden thuis. De thuiskomst verloopt totaal anders en zij komt in een rollercoaster van gebeurtenissen terecht. De Judajaagster heeft een paar aspecten die enigszins gekunsteld over komen. Alsof ze gezocht zijn om het verhaal sluitend te maken. Dat kan komen doordat het overblijfsels zijn van eerdere versies, maar het viel mij op. De ouders van Juul bijvoorbeeld zijn failliet. 2 aanbiedingen in mei -Koop of Verkoop het smelt op Marktplaats - Bekijk Lokale Aanbiedingen! Verkoop eenvoudig het smelt Janneke Heimweg - De Judajaagster Afgelopen zondag werd in de synagoge aan de Folkingestraat in Groningen de thriller De Judajaagster van Janneke Heimweg gepresenteerd. Volgens uitgeverij Palmslag gaat het om 'een hedendaagse thriller gebaseerd op een historische gebeurtenis'. Vandaag gaf Janneke Heimweg haar boekpresentatie in de Synagoge aan de Folkingestraat in Groningen en daarmee is haar boek Thriller De Judajaagster dan......

INFORMATIE

AUTEUR
Janneke Heimweg
DIMENSIE
3,87 MB
BESTANDSNAAM
De Judajaagster.pdf

OMSCHRIJVING

Aan het succesvolle studentenleven van de Groningse Juul Samplonius komt abrupt een einde als ze thuiskomt van haar afstudeerstage in de synagoge van Barcelona. Eerder nog was ze vastbesloten uit te zoeken wat het eeuwenoude mozaïek dat ze daar vond te maken heeft met vroegere familieruzies; terug in Groningen is er alleen het heden waarin ze moet zien te overleven.Een opeenstapeling van bizarre gebeurtenissen volgt, waarin prostitutie een sleutelrol speelt en Juul ook nog eens een dierbare verliest. Ondertussen raakt ze steeds meer verwikkeld in de Gronings-Joodse geschiedenis en haalt ze onbedoeld een duister oorlogsschandaal naar de oppervlakte. Als blijkt dat haar geliefde synagoge in groot gevaar is, doet Juul er alles aan om een ramp te voorkomen.'De Judajaagster' is een hedendaagse thriller gebaseerd op een historische gebeurtenis. Religie en vrouwenemancipatie smelten samen tot een ware pageturner.Auteur Janneke Heimweg (1979) is (gast)blogger en redacteur bij het Groningse radioprogramma 'Glasnost' (OOG). Sinds 2012 zijn negen korte verhalen van haar gepubliceerd in verhalenbundels, twee daarvan wonnen een prijs. Ook schrijft ze boekrecensies en draagt haar columns voor tijdens literaire avonden. 'De Judajaagster' is haar debuut.

Wil je het boek lezen?De Judajaagster in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Janneke Heimweg. Lezen De Judajaagster Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN