Wegwijs in word 2013

Wegwijs in word 2013 - Marian Ponsioen - van der Hulst | Northernlights300.org

... p. 46 1 de werkbalk Snelle toegang, het lint, tabbladen, de knop bestand, groepen, de status- balk en het schrijfblad 2 de letter links van de cursor 3 op Enter drukken 4 waar 5 Les 2 - p ... Ponsioen - Wegwijs In De Wereld Word -… - voor €6,49 ... . 74 1 niet waar 2 U ziet op het beeldscherm hoe de tekst eruitziet als hij wordt afgedrukt. Pas als u te- Met Wegwijs in Word 2013 leert u de basisvaardigheden van tekstverwerken met het programma Word 2013. Op een toegankelijke en aantrekkelijke manier komt in dit boek aan de orde hoe u teksten kunt typen, opslaan op de computer en in de cloud (SkyDrive), afdrukken, openen en wijzigen. Handleiding Een Microsoft-account aanaken bij Wegwijs in Word 2013 4 van 4 10 Typ het wachtwoord nogmaals onder Wachtwoord opnieuw invoeren. Bij de volgende stap, onder Hoe kunnen we je ... Broekhuis | Wegwijs in word 2013, Marian Ponsioen - van ... ... . Handleiding Een Microsoft-account aanaken bij Wegwijs in Word 2013 4 van 4 10 Typ het wachtwoord nogmaals onder Wachtwoord opnieuw invoeren. Bij de volgende stap, onder Hoe kunnen we je wachtwoord herstellen als je dit kwijtraakt?, moet u op minstens twee manieren aantonen wie u bent. Dat kan door uw telefoonnum- Tekstverwerken is een van de meest gebruikte toepassingen van de computer, zowel privé als voor opleiding of werk. Met Wegwijs in Word 2013 leert u de basisvaardigheden van tekstverwerken met het programma Word 2013. Op een toegankelijke en aantrekkelijke manier komt in dit boek aan de orde hoe u teksten kunt typen, opslaan op de computer en in de cloud (SkyDrive), afdrukken, openen en wijzigen. Tekstverwerken is een van de meest gebruikte toepassingen van de computer, zowel privé als voor opleiding of werk. Met Wegwijs in Word 2013 leert u de basisvaardigheden van tekstverwerken met het programma Word 2013. Op een toegankelijke en aantrekkelijke man...

INFORMATIE

AUTEUR
Marian Ponsioen - van der Hulst
DIMENSIE
5,35 MB
BESTANDSNAAM
Wegwijs in word 2013.pdf

OMSCHRIJVING

Tekstverwerken is een van de meest gebruikte toepassingen van de computer, zowel privé als voor opleiding of werk. Met Wegwijs in Word 2013 leert u de basisvaardigheden van tekstverwerken met het programma Word 2013. Op een toegankelijke en aantrekkelijke manier komt in dit boek aan de orde hoe u teksten kunt typen, opslaan op de computer en in de cloud (SkyDrive), afdrukken, openen en wijzigen. Maar ook andere vaardigheden komen aan bod, zoals opmaken, knippen, plakken en kopiëren, en het maken van tabellen, figuren en tekeningen.In Wegwijs in Word 2013 ligt de nadruk op de praktijk. Elke les bestaat uit een korte inleidende tekst, gevolgd door stap-voor-stapopdrachten. De lessen worden afgesloten met oefeningen en vragen. De antwoorden op de vragen staan op de webpagina die bij het boek hoort. Hier vindt u ook extra instructiemateriaal.Er wordt gewerkt met Word 2013 onder Windows 8, maar dit boek is ook geschikt voor gebruikers van Word 2013 onder Windows 7. Word 2013 maakt deel uit van Office 2013 en Office 365. Dit boek is geschikt voor gebruikers van zowel Office 2013 als Office 365.Wegwijs in Word 2013 is geschreven voor mensen die de inhoud van Wegwijs in Windows 8 of Wegwijs in Windows 7 beheersen en nog geen ervaring hebben met Word. Het kan gebruikt worden in cursussen, maar is ook geschikt voor zelfstudie.

Wil je het boek lezen?Wegwijs in word 2013 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marian Ponsioen - van der Hulst. Lezen Wegwijs in word 2013 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN