Themapreken 10 - Van lijden tot heerlijkheid

Themapreken 10 - Van lijden tot heerlijkheid - J. Mol | Northernlights300.org

...trus 4:13); "De God nu van alle genade, Die ons geroepen heeft tot Zijn eeuwige heerlijkheid in Christus Jezus, Hij Zelf moge u - na een korte tijd van lijden - toerusten, bevestigen, versterken en fun-deren" (1 Petrus 5:10) ... PDF Veranderen van heerlijkheid tot heerlijkheid ... . Gratis bezorging vanaf €40,- Megamenu. Alle categorieën Bijbelteksten over Lijden - Maar al moet u nog korte tijd lijden, God, de bron van… Ik ben ervan overtuigd dat het lijden van deze tijd in geen… Al blijft de rechtvaardige niets bespaard, de HEER zal hem steeds weer bevrijden… De geringe last die we tijdelijk te dragen hebben, brengt ons een… Maar zelfs als u zou lijden omwille van de gerechtigheid, dan bent… VAN LIJDEN TOT HEERLIJKHEID; MOL, J.; EAN 9789461151513; CBC; Christelijke boekhandel/webwinkel De Goede Boekenhoek - Met een boekske in een hoekske. Boeken, E-Books ... bol.com | Themapreken 10 - Van lijden tot heerlijkheid, J ... ... .; EAN 9789461151513; CBC; Christelijke boekhandel/webwinkel De Goede Boekenhoek - Met een boekske in een hoekske. Boeken, E-Books...

INFORMATIE

AUTEUR
J. Mol
DIMENSIE
3,79 MB
BESTANDSNAAM
Themapreken 10 - Van lijden tot heerlijkheid.pdf

OMSCHRIJVING

Dit prekenboek bevat feeststoffen voor het kerkelijk jaar. Daarin zijn opgenomen een preek over Kerst, Lijden, Goede Vrijdag, Pasen, Hemelvaart en Pinksteren. Deze zes preken zijn in de Gereformeerde Gemeente te Drachten gehouden.We worden in deze bundel dus bepaald bij de trappen van Christus' vernedering en die van Zijn verhoging. Dominee Mol wijst erop dat deze gangen ook bevindelijk gekend moeten worden, wil het wel zijn. Speciaal voor ouderen is een duidelijk en groter lettertype gebruikt. De opbrengst komt mede ten bate van de Gereformeerde Gemeente te Drachten. Overzicht van opgenomen preken:Kerststof: Geboorte van Christus in Bethlehem (Lukas 2:1-7)Lijdensstof: De zielsontroering van Christus aangaande Zijn lijden en sterven ((Joh. 12:27-30)Goede Vrijdag: Het sterven van de Middelaar (Lukas 23:45-49)Pasen: De openbaring van de Heere Jezus aan Maria Magdaléna en Zijn discipelen (Markus 16: 9-14)Hemelvaart: De Hemelvaart van Christus (Efeze 4:10)Pinksteren: De uitstorting van de Heilige Geest of het feest der vervulling (Handelingen 2:1-4)

Wil je het boek lezen?Themapreken 10 - Van lijden tot heerlijkheid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J. Mol. Lezen Themapreken 10 - Van lijden tot heerlijkheid Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN