Oefenboek Groep 6 Redactiesommen - Deel 2

Oefenboek Groep 6 Redactiesommen - Deel 2 - De Bijlesmeester | Northernlights300.org

...ordt in de LVS-toetsen (M6 en E6). Dit geldt niet alleen voor Rekenen in de toetsen van Cito (3 ... Begrijpend lezen Oefenboeken - Deel 1, 2 en 3 - Groep 6 ... .0), maar ook voor toetsen in groep 6 van andere toegelaten aanbieders. Redactiesommen groep 3 oefenen, op deze website krijg je altijd weer nieuwe verhaaltjes! Zo leer je echt goed rekenen, ook bij de Cito toets! Het oefenboek is afgestemd op de cito-toets rekenen E5.Deze toets wordt meestal in juni afgenomen. Je ziet als ouder precies welke sommen uw kind in de tweede helft van het schooljaar in groep ... Groep 8 Alle Onderdelen - De Bijlesmeester ... . Je ziet als ouder precies welke sommen uw kind in de tweede helft van het schooljaar in groep 5 moet beheersen.; In het oefenboek staan veel verhaaltjessommen (redactiesommen).Wist je dat de cito-toetsen ook veel redactiesommen bevatten? Redactiesommen x/: 5/6 oefenboek Vermenigvuldigen/Delen Groep 5/6 Zelfcorrigerend Oefenboek per stuk € 14,50 (incl. 9% BTW)...

INFORMATIE

AUTEUR
De Bijlesmeester
DIMENSIE
11,34 MB
BESTANDSNAAM
Oefenboek Groep 6 Redactiesommen - Deel 2.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek is het tweede deel van een tweedelige set. Het wordt aangeraden eerst deel 1 te maken van deze serie, zo kunnen eventuele aandachtspunten aan het licht komen voordat het kind aan deel twee begint.Redactiesommen worden ook wel verhaalsommen genoemd. Bij deze vorm moet het kind zelf de som uit het verhaal halen, in tegenstelling tot contextsommen. Zie hieronder een voorbeeld:Een contextsom:Als Jip 3 snoepjes heeft en Floor 5, dan hebben ze 3 + 5 snoepjesEen redactiesom:Als Jip 3 snoepjes heeft en Floor 5, hoeveel hebben ze dan samen?Redactiesommen worden vaak als ‘moeilijk’ ervaren door het kind. Dit boek van de bijlesmeester is dus perfect om de redactiesommen te herhalen. De aan bod komende basisvaardigheden in dit boek zijn als volgt:Delen en vermenigvuldigenOptellen en aftrekkenGeld MatenTijdenProcentenDe opgaven van dit boek zijn gebaseerd op de Cito toets. De moeilijke, maar telkens terugkerende structuur in de Cito-toets is een techniek die aangeleerd kan worden aan de hand van dit boek. Het oefenen van dit soort opgaven zorgt ervoor dat de leerling optimaal is voorbereid en een goed resultaat kan behalen. De opgaven verschillen in makkelijk en moeilijkere vragen, dit zorgt ervoor dat het kind uitgedaagd wordt en het niveau steeds een beetje meer kan opbouwen.

Wil je het boek lezen?Oefenboek Groep 6 Redactiesommen - Deel 2 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur De Bijlesmeester. Lezen Oefenboek Groep 6 Redactiesommen - Deel 2 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN