HONDEN

HONDEN - Bower | Northernlights300.org

...handelingen van honden beschreven, die bij de jacht werden ingezet ... Honden te koop aangeboden - MarktPlaza ... . In de Nieuwe Tijd werden honden niet meer enkel gehouden om bij de jacht te helpen, te waken, karren te trekken of lasten te dragen, maar ook als gezelschapsdier, zoals talrijke schilderijen tonen. Men begon ook om die reden op het uiterlijk van de hond te letten. Koop en Verkoop Honden en Puppies op Marktplaats. Poedels, teckels en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Ga ervoor. Het begint op Marktplaats Home Hondenrassen Artikels Je hond opv ... 100 Populairste hondenrassen - Hondencentrum ... . Het begint op Marktplaats Home Hondenrassen Artikels Je hond opvoeden EHBO voor honden Hondentest Fokkers Hondenscholen Rasverenigingen Links Hondennamen Contact. Meer. Veelgestelde vragen. Hondenrassen. Top 100 Alfabetisch Volgens grootte Volgens groep. 100 Populairste hondenrassen. Honden, katten, vogels, knaagdi...

INFORMATIE

AUTEUR
Bower
DIMENSIE
7,55 MB
BESTANDSNAAM
HONDEN.pdf

OMSCHRIJVING

Een compleet handboek voor hondenliefhebbersEen unieke gids en vraagbaak over de verzorging, de voeding, het gedrag en de gezondheid van de huishond: heldere adviezenen degelijke oplossingen. Ervaren dierenartsen geven praktische informatie over de belangrijkste gezondheidsproblemen van de hond. Raad en daad bij de aanpak van gedragsproblemen van de hond. Overzichtelijke schema´ s en tabellen met symptomen, waaronder E.H.B.O.- instructies. Aantrekkelijke beschrijving van de populairste hondenrassen.Geïllustreerd met 190 afbeeldingen in kleur en duidelijke tekeningen.

Wil je het boek lezen?HONDEN in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bower. Lezen HONDEN Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN