Het midden weg?

Het midden weg? - Fabian Dekker | Northernlights300.org

... voor het werk dat mensen verrichten. Het midden weg? (Paperback) ... Het midden weg? - bibliotheek.nl ... . Het midden weg? 1e druk is een boek van Fabian Dekker uitgegeven bij Eburon Uitgeverij. ISBN 9789463011402 Technologische... 'Het Midden Weg?' door Fabian Dekker, Romke van der Veen - Onze prijs: €17,95 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis Middenweg [boeddhisme] - De Middenweg (Nederlands voor de Pali term majjhima patipada) is in het boeddhisme de weg die leidt tot verlichting, en die het midden houdt tussen enerzijds fysieke en emotionele genotzucht en anderzijds extreem ascetisme (dat net zo destructief is). Een belangrijk aspect van de Middenweg is het op de juiste... O ... bol.com | Het midden weg? | 9789463011402 | Fabian Dekker ... ... . Een belangrijk aspect van de Middenweg is het op de juiste... Op het trefpunt kunnen de cliënten terecht voor verschillende vragen, voor een maaltijd of samen zijn. Ook is het mogelijk om vanuit het trefpunt hulp te krijgen bij de cliënt thuis. Zelfstandig wonen met hulp dicht in de buurt, dat is één van de voordelen van wonen op de Middenweg. Het Midden Weg? Technologische ontwikkeling, globalisering, bedrijfsbeleid en kansen op de arbeidsmarkt Fabian Dekker en Romke van der Veen (Redactie) Eburon Delft 2017 Dekker 150x225 proef 2.indd 3 28-06-17 15:16 Aan het eind van deze workshop kun je zelfstandig een klankmassage uitvoeren. Cursus werken met klank. In 8 weken tijd leer ik je hoe jij je klankschalen praktisch kunt gebruiken. Je leert masseren, klankconcerten te geven maar vooral hoe je goed luistert naar de m...

INFORMATIE

AUTEUR
Fabian Dekker
DIMENSIE
5,68 MB
BESTANDSNAAM
Het midden weg?.pdf

OMSCHRIJVING

Het midden weg? 1e druk is een boek van Fabian Dekker uitgegeven bij Eburon Uitgeverij. ISBN 9789463011402 Technologische veranderingen en globalisering hebben grote gevolgen voor het werk dat mensen verrichten. Maar welke groepen werknemers ondervinden eigenlijk de voordelen van deze ontwikkelingen en van welke groepen werkenden staan de banen onder druk? Deze en andere vragen worden in dit boek behandeld aan de hand van recent onderzoek.Robotisering, een vierde industriële revolutie, outsourcing en resourcing: de arbeidsmarkt is heftig in beweging. Volgens velen voltrekken zich nu ingrijpende en fundamentele economische veranderingen die een revolutie op de arbeidsmarkt kunnen inluiden. Sommige deskundigen zeggen dat een groot deel van de huidige werkgelegenheid, zij spreken zelfs over ongeveer vijftig procent, zal verdwijnen. Slagen overheden en sociale partners erin om invloed uit te oefenen op de veranderingen op de arbeidsmarkt en valt er voor bedrijven nog wel iets te kiezen als het gaat om de inzet van nieuwe technologie, zoals robots?Deze en andere vragen worden in dit boek behandeld aan de hand van recent onderzoek. Leidende vragen zijn of verschillen in arbeidsmarktposities tussen laag-, midden- en hooggeschoolden toenemen in de tijd, hoe dit komt en op welke manieren dit kan worden beïnvloed.Fabian Dekker is arbeidssocioloog en onderzoeker bij Regioplan Beleidsonderzoek. Romke van der Veen is hoogleraar Sociologie van arbeid en organisatie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Met bijdragen van Joris van der Veer, Jeroen van der Waal en Ferry Koster.

Wil je het boek lezen?Het midden weg? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Fabian Dekker. Lezen Het midden weg? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN